Jakiś pokaz fajerwerków poszedł nie tak. Od razu zaznaczam, że ten film był nagrywany przez murzyna.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Żywopłot który się pali to niczym krzew gorejący:) Dodatkowo powtarzał w jego kierunku "Oh Jesus". Można więc założyć, że Mojżesz był czarny.
Takiego powinni zatrudniać przy pielgrzymkach - najlepsze nagłośnienie.
@Wiedźma - nie strasz bo się zesrasz: That would have been awesome jak coś
A tak na marginesie to dlaczego oni mogą kurwy jedne mówić nigger sami na siebie i na nas np wołać 'hey white boy' ale jak my się odezwiemy w taki sposób, to jebani biali sędziowie wsadzą nas za rasizm? Kto do tego kurwa dopuścił żeby taka dyskryminacja białych na świecie istniała?
A tak na marginesie to dlaczego oni mogą kurwy jedne mówić nigger sami na siebie i na nas np wołać 'hey white boy' ale jak my się odezwiemy w taki sposób, to jebani biali sędziowie wsadzą nas za rasizm? Kto do tego kurwa dopuścił żeby taka dyskryminacja białych na świecie istniała?
bigwolk napisał/a:
Jaki pobożny się nagle zrobił.
Ta, policzyłem nawet ile razy krzyknął "Jesus". To było dokładnie 13 razy, licząc wszystkie "Dżizusy", nawet te z dodanym "Krajst".
Wołał Jezusa wołał, a jak się ukazał w tym jarającym krzaczku to go zatkało... Małpiszon jeden
mietnet napisał/a:
Wołał Jezusa wołał, a jak się ukazał w tym jarającym krzaczku to go zatkało... Małpiszon jeden
Gdzie go zatkało? Wciąż z pełnym poświęceniem krzyczał przemiennie "Oh shit" i "Oh Lord Jesus!". Żadnego śladu zatkania nie widzę. O.o
No i mam inne nagranie z tej samej sytuacji (to samo miejsce i czas), tym razem nagrane przez innego murzyna z innego urządzenia, z innej perspektywy (lol obvious). Słychać tutaj nawet tego, który był w pierwszym filmie (ten kto myślał że nie musiał być zapewne idiotą ). Niestety, ten drugi murzyn nie potrafił obsługiwać kamery tak dobrze jak tamten pierwszy (nawet miał gorszą kamerę):
Chciałbym bardzo wyraźnie zaznaczyć, że tutaj nie ma masy lorddżizuskrajstów, zamiast tego jest masa wkurwiających (przynajmniej mnie) krzyków wydawanych przez zwężoną krtań, co sprawia, że to przypomina piski małej dziewczynki, a nie pierwszego murzyna "lord-dżizusa-krajsta".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów