Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gudłajcu jak się żyje na ukrainie
Powinieneś wiedzieć ruska onuco, wszedzie gdzie zawitacie tam bieda i syf.
... coś ten generalek
Bardzo dobrze zachowany pierścień, zero uszkodzeń. W sumie to dobry dowód identyfikujący. Lepszy niż plastikowa IC.
Mało uśmiechnięty coś ten generalek
Jak za mocne to poproszę przenieść na harda
Ta, bo coś go porobiło.
USA wywołuje konflikt = Putin sprzedaje broń
Putin wywołuje konflikt = USA sprzedaje broń
Teraz po prostu była kolej USA
druga sprawa nie zauważyłem by Iran czy Irak ingerował w sprawy wewnętrzne europy czy ameryki a te kurwy 'us I a ' każdemu by narzucały swoje poglądy na temat wyglądu polityki w danym kraju czy ustroju jaki tam panuje . To dzięki nim mam w europie tylu inżynierów , lekarzy innego chujostwa . trzecia sprawa każdy wie że i tak chodzi o ropę . A teraz wyobraź sobie że ktoś w Polsce robi samosąd na jakiegoś generała z innego kraju .
Najgorsze jest to że ty nawet niezdajesz sobie sprawy co ty za głupoty wypisujesz. Dlaczego Irak miałby integrować w sprawy wewnętrzne ameryki? Wiesz ty w ogóle co się na świecie dzieje? Wiesz na czym polega architektura bezpieczeństwa na świecie, kto ją tworzy i na jakich warunkach?
"Brawo Trump! Trzymać kozojebców krótko." Podczas drugiej wojny światowej Persja obecnie Iran uratował 120 tyś Polskich uchodźców . us I a i zachodnia europa miały na nas wyjebane .
Persja, obecny Iran był wtedy pod kuratelą Brytoli. Chuja mieli do gadania kogo przyjmują a kogo nie. Więc nie pierdol jak lewak z wyborczej że persowie nas ratowali.
Żeby nie było że jestem anty irańskim ortodoksem. Iran to z tych wszystkich pustynnych krajów chyba najbardziej "cywilizowany". Wielowiekowa cywilizacja Perska. Niestety radykalizuje się przez islam. Zobaczcie sobie zdjęcia iranu z lat 70tych a obecnie.
Powinieneś wiedzieć ruska onuco, wszedzie gdzie zawitacie tam bieda i syf.
Co za zjeb antypolski. Typowy szur, gadasz jak pastor Chojecki, czyli jak amerykanski cwel do szczekania. To to samo co bycie komuchem, pizdo.
Nie mam nic do twojej stary, jest uczciwsza od ciebie bo tylko kupczy dupa, nie tak jak ty.
Poligon ty łajzo bez mózgu , zapewne już wiesz i tym ale powtórzę , jesteś głupim jebancem bez rozumu
Co za zjeb antypolski. Typowy szur, gadasz jak pastor Chojecki, czyli jak amerykanski cwel do szczekania. To to samo co bycie komuchem, pizdo.
konto założyłeś pięć lat temu, napisaleś 10 postów z czego wszystkie w2019, coś dodać jeszcze
Ale pierdolisz, nikt nie uratował, nawet Brytole, polacy sami zapłacili za wszystko złotem zdeponowanym w Londynie.
Reszty ruskiego bełkotu nawet nie skomentuję.
O ile się ja, ruska jaczejka i czerwony komisarz orientuję, to w 1943 roku złoto znajdowało się jeszcze a w północno zachodniej Afryce...
Więc reszty bełkotu nawet nie skomentuję.
Obojetnie czy general byl zly czy dobry to byl to atak terrorystyczny. Jak by jakis kraj postanowil ze jakis z naszych generalow mu nie podchodzi i uzyl wojska aby go od tak na terenie naszego kraju odjebac to byl by to akt terrorystyczny od strony calego panstwa a zarazem wypowiedzenie wojny. Nowy rok zapowiada sie pelen wrazen.
Ale gownoburza
Obojetnie czy general byl zly czy dobry to byl to atak terrorystyczny. Jak by jakis kraj postanowil ze jakis z naszych generalow mu nie podchodzi i uzyl wojska aby go od tak na terenie naszego kraju odjebac to byl by to akt terrorystyczny od strony calego panstwa a zarazem wypowiedzenie wojny. Nowy rok zapowiada sie pelen wrazen.
W takim razie w zeszłym roku Rosja wywołała wojnę z Anglią (zamach na Skripala) i z Niemcami (w berlinie jakiegoś Czeczeńca odjebali)
A ten generał Był winny śmierci miliardów ludzi.
A ja myślałem, że nie da się zabić wszystkich ludzi na Ziemi
Ale gownoburza
ruscy, ich prezydent putek przede wszystkim , potem wszysci inni , nawet decydenci europejscy,
mogą tylko wylizać dupę amerykanom,
wkurza mnie to, bo nie lubię dyktatorów, ale
niezależnie od tego kto tam jest prezydentem,
mogą puki co , wszystko........ mając wyjebane.........i huj
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów