📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tłuszcz rozpuszcza kapsaicyne, czyli to co tak piecze. Tłuszczu w tym ich mleku jest maks 3,5%.
Kromka chleba z półcentymetrową warstwą MASŁA załatwia sprawę. Ale dupa szczypie i tak
Kromka chleba z półcentymetrową warstwą MASŁA załatwia sprawę. Ale dupa szczypie i tak
awojcik14 napisał/a:
Tłuszcz rozpuszcza kapsaicyne, czyli to co tak piecze. Tłuszczu w tym ich mleku jest maks 3,5%.
3,8 % wg producenta.
A on zjadł tę papryczkę. Mi się wydaje, że pod pozorem wyjęcia ogonka wyjmuje z ust całość, a potem ma dużo czasu na pozbycie się jej w kieszeni. Moim zdaniem wkręcał kumpli.
Miesiąc temu jadłem dokładnie tą samą papryczkę, typ częstował w robocie. Nie przepadam zbytnio za ostrym jedzeniem, a nie paliło aż tak żeby robić z siebie debila jak tych 2 na filmiku. Dodam że w robocie dostępna była tylko woda, żadnego tłuszczu.
@Tarab85 polecam wizyte u okulisty.. widac dokladnie jak gosciu po prawej zjada papryczke i wyrzuca sam ogonek..
Tal-Rash napisał/a:
Ten z prawej jest kozak. Dawać mu czystą kapsaicynę. Da radę.
Dostał czystą, dał radę.
Chcecie filmik jak gościu wpierdala żel pieprzowy?
Nie wiem jak ostre są te papryczki, jedyną którą miałam okazję zjeść w całości była chili, natomiast pracuje w przetwórstwie rybnym gdzie przyprawą jest mieszanka pieprzy. Raz jedząc ów rybkę na przerwie niechcący przegryzłam jedno ziarenko i tak mnie kurwa powykręcało że zapalić szłam ze łzami w oczach xd
@up
Jeśli pracujesz przy rybach to znaczy, że ciągle wali od Ciebie śledziem?
Jeśli pracujesz przy rybach to znaczy, że ciągle wali od Ciebie śledziem?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów