18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
UbiSoft przy promocji gry Ghost Recon Alpha poszedł o krok dalej i przygotował krótkometrażowy, w pełni profesjonalny film o żołnierzach przyszłości. Ogląda się to z prawdziwą przyjemnością i chyba zamierzony efekt udało się osiągnąć – aż chce się grać.

Ghost Recon: Future Soldier ukaże się 25 maja na konsolach Xbox 360 i PlayStation 3. Wersja na PC zadebiutuje 15 czerwca.

Sadystyczny, warto obejrzeć - zabijają rusków.

Zgłoś
petru23 2012-05-21, 12:02
kesnall napisał/a:

Sadystyczny, warto obejrzeć - zabijają rusków.

Rusków to chiech sobie zabijają, ale niech zostawią w spokoju cudne Rosjanki
Zgłoś
lasyk 2012-05-21, 12:14
Poproszę link na youtube.

Edit: Sry już znalazłem: www.youtube.com Można zamknąć temat.
Zgłoś
erni13 2012-05-21, 13:43
Nie chce mi sie ogladac bo za dlugie. Ale piwo za "zabijają rusków. "
Zgłoś
Nejm 2012-05-21, 13:55 1
I oczywiście czarny zginął ...

Zgłoś
Draiks 2012-05-21, 16:36 1
Wyobrażacie sobie przyszłe filmy? Aktorzy generowani przez komputery. Gry pewnie będą wyglądały jeszcze bardziej realistycznie niż ten filmik, btw gdybym nie wiedział co oglądam, pomyślałbym że to jakiś nowy film akcji
Zgłoś
A................s 2012-05-21, 17:21
To rip z National Geographic. Pewnie będą powtórki jeśli ktoś chciałby obejrzeć w lepszej jakości.
Zgłoś
Ravager 2012-05-21, 19:19
Przez moment, gdy oglądałem, pomyślałem sobie, że "ale zajebiście! Dźwięk 3D!! O kurwa, kurwa, kurwa!!!", ale potem się zorientowałem, że po prostu lewy głośnik się zjebał:/
Zgłoś
Baro 2012-05-21, 20:14
To jest serial chopy ... Drugi odcinek chyba 30 maja na kanale FOX.
Zgłoś
kesnall 2012-05-21, 21:09
Baro, no chyba nie, znajdz mi na stronie kanału FOX jakaś informacje o tym.

ubi.com/PL/Games/Info.aspx?pId=9719
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów