📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ahh i te spokojnie spokojnie, typ zamaist rozdzielić to sie cyka...pizduś
pierwsza linia w kolejce po 500+ teraz... no i żelazny elektorat wiadomo kogo
nowynick napisał/a:
pierwsza linia w kolejce po 500+ teraz... no i żelazny elektorat wiadomo kogo
Nie jest możliwym aby ponad 30% elektoratu w 38 milionowym kraju było inteligentnych, w Polsce naliczysz może z 200-500tyś inteligentnych ludzi. I są oni rozbici raczej na kilka partii. Tak wiec taki elektorat przypada raczej na każdą.
Piotrek obrońca, pretendent do friend zone
Kurwa ludzie mamy 2017 rok a dalej nie ma jakości hd nie rozumiem
Jaka mentalna patola, wujek Adi by im pokazał gdzie raki za barakiem zimują a jak byłoby im za zimno to do piecyka.
"jak ona się z nim nie pogodzi to Cie zakopie w lesie" a potem widzę jak płaczą i lamentują na komendzie , a tani tusz cieknie aż po szyi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów