uff juz poprawione
uff juz poprawione
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mam 24 lata, jestem dobrze wykształconym człowiek. Można śmiało stwierdzić, że ten jednorożec pierdoli strasznie.
A Kali lubic jesc banana..
Po kilkunastu komentarzach przestalem czytac, brak sensu. W sumie to mam ochote zjechac Was wszystkich razem i kazdego z osobna, ale to tez nie przyniesie efektu. Facet, MA racje i wychodzi na to ze stare przyslowie ma tu akuratne zastosowanie. Prawda w oczy kole. Chamstwo poganiane chamstwem, ale pociesza mnie przynajmniej fakt ze wiekszosc z Was zadlawi sie kiedys tam, w przyszlosci ta swoja nienawiscia i pseudo kozactwem. Bo widzicie mili moi, kiedys kazda kosa trafi na kamien. Ale, olac to. Wy i tak jestescie najmadrzejsi. Wspolczuje tylko TYM naprawde intelektualnie rozwinientym uzytkownikom, tego ze sa narazeni na obcowanie z taka.. epitet sami sobie domowcie. To wszystko jest tak kurewsko przykre, ale coz widac ludzkosc chce dazyc do autodestrukcji. Tak czy inaczej, zycze powodzenia.
Kurwa mać, więc tak wygląda jeden z najpopularniejszych vlogerów w Polsce? Ani to kurwa ciekawe, ani jakieś twórcze, po prostu pierdoli swoje wywody, niczym "myśliciel" spod sklepu szukających drobnych do wina.
Broni gimbusów, pewnie to jego target odbiorców. W końcu oni lecą na takie pseudo inteligentne pierdolenie, niczym 13 latki na bmw, na zabawie w remizie.
on wyraża swoją opinie a nie ich broni, po 2. wkurwia mnie jak ktoś pisze do kogo kol wiek "gimbusie" powiedział jeden reszta beztalenci którzy nic swojego nigdy w zyciu nie wymyślą będą to powtarzać, i to już nie jest określenie gimnazjalisty tylko dojebka na poziomie -1.
Jak już wspomniałem takie kurwa czasy, gimbusy są coraz głupsze, ba, kurwa doszło nawet do tego, że nie zagrywają się w gierki całymi dniami. Oni kurwa całymi dniami oglądają na YouTube jak ten chuj z brodą gra i jemu podobni.
Pojebało wszystkim (mnie też) w tych czasach, nie wiem do czego kurwa to wszystko dąży, ale na pewno nie do przyszłości zapowiedzianej przez optymistycznych naukowców. Wszystko się skończy tam gdzie zaczęło - czyli tu na Ziemi, a nie kurwa na podboju wszechświata.
gdyby gimbusy nie istniały, nie istniał by on
~Ojciec Piją!, nie dziwie Ci się że nie potrafisz zrozumieć gościa jak jednego zdania nie potrafisz złożyc bez kurwa, i jeszcze śmiesz pisać o składni ;X może jest troche niedojebem, ale w temacie gimbusów racja po jego stronie, i to nie że bym go bronił bo go nie cierpię za jego reszte filmow na yt.
Dobra idź strzep sobie na jego kanale, bo tutaj aprobaty nie dostaniesz - a łapkę, co najwyżej w dupę.
Nie cierpisz go za to że nagrywa jakieś gówna, a przyznajesz mu racje w jego "pierdoleniu" na temat gimbusiarni. Wnioski same przychodzą.
Bo widzisz tutaj, żaden dorosły (w rzeczywistości, a nie w internecie) człowiek kolesia ani nie rozumie, ani kurwa nie może go słuchać. Tym bardziej nie przyznaje mu racji.
A ty mu kurwa przyznajesz racje, wiec coś jest na rzeczy gimbusie.
Dobra idź strzep sobie na jego kanale, bo tutaj aprobaty nie dostaniesz - a łapkę, co najwyżej w dupę.
Nie cierpisz go za to że nagrywa jakieś gówna, a przyznajesz mu racje w jego "pierdoleniu" na temat gimbusiarni. Wnioski same przychodzą.
Bo widzisz tutaj, żaden dorosły (w rzeczywistości, a nie w internecie) człowiek kolesia ani nie rozumie, ani kurwa nie może go słuchać. Tym bardziej nie przyznaje mu racji.
A ty mu kurwa przyznajesz racje, wiec coś jest na rzeczy gimbusie.
Zrozumieć da się wszystko wystarczy odpowiednie podejście, to że gościa nie lubię nie oznacza że nie ma w temacie racji, a z twoich wypowiedzi wniosek jest tylko jeden, który daje ci nową range "Arcyzjeb lv 10. Poziom Expert". I gościa da się słuchać i tak właściwie to normalny człowiek go posłucha z przyjemnością bez 10kurew w jednym zdaniu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów