gimbusy mają już nawet swoje własne przewodniki , zdjęcie zrobiłem w księgarni
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa, co za pojebusy.
To, że chodzi do gimnazjum wcale nie oznacza, że jest skretyniałym gimbusem, więc wcale forma "gimbusy już mają przewodnik" nie jest zła.
Ale łatwiej uogólniać nie ;>?
To, że chodzi do gimnazjum wcale nie oznacza, że jest skretyniałym gimbusem, więc wcale forma "gimbusy już mają przewodnik" nie jest zła.
Ale łatwiej uogólniać nie ;>?
Kiedy widzę takie drwiące ( specjalnie lub nie nie ważne ) materiały o gimbusach to aż mi się wacuś raduje.
Biedny dodał chciał zasłynąć, a teraz cierpi...
Widzisz młody, kłamać nie warto, bo prędzej czy później się wyda
d1abol napisał/a:
Co tam do chuja robi Genghis Khan??
Gówno gamoniu, jak byś chodził na lekcje historii w gimnazjum zamiast jarać szlugi po kiblach to byś wiedział jaki ma związek Khan ze średniowieczem.
bigdeal napisał/a:
W księgarni? Jak to biblioteka jest. To może świadczyć tylko o jednym- jesteś ukrytym gimbusem i właśnie się ujawniłeś.
Nie wstyd drwić ze swoich kolegów, koleżanek i z samego siebie?
powiedział hipokryta z rocznika 92. Zapomniał Jan, jak Jasiem był.
pie**olicie że gimbus, a może mieć w głowie bardziej poukładane niż nie jeden ze szkoły średniej, tylko oczywiście każdego trzeba od razu zaszufladkować:|
zapomnieliście chyba że tacy jak on będą pracowali na naszą emeryturę.
znam kilkunastu dorosłych ludzi , na poziomie dziecka w podstawówce , określenie "gimbus" powinno być zależne od intelektu a nie od wieku , ale co ja tam wiem , i tak chodzę do gimnazjum ...
po za tym , jak to nieładnie ujmę biblioteka a księgarnia jeden chuj , nie pomyślałem wpisując opis , ale jak czytam komentarze to powinienem zostać zlinczowany za takie coś ... no trudno , ale chyba lepszy taki opis niż "to mój pierwszy temat " prawda ?
a w ogóle to upijacie nieletnich tymi wirtualnymi piwami !
zrozumcie że , byłem nieogarniety , pierwszy raz coś dodaje i nawet nie miałem zamiaru skłamać , po prostu księgarnia popierdoliła mi się z biblioteką , to coś jak "zamknij zimno bo mi okno" każdemu zdarza się pomylić
po za tym , jak to nieładnie ujmę biblioteka a księgarnia jeden chuj , nie pomyślałem wpisując opis , ale jak czytam komentarze to powinienem zostać zlinczowany za takie coś ... no trudno , ale chyba lepszy taki opis niż "to mój pierwszy temat " prawda ?
a w ogóle to upijacie nieletnich tymi wirtualnymi piwami !
Bembols napisał/a:
Biedny dodał chciał zasłynąć, a teraz cierpi...
zrozumcie że , byłem nieogarniety , pierwszy raz coś dodaje i nawet nie miałem zamiaru skłamać , po prostu księgarnia popierdoliła mi się z biblioteką , to coś jak "zamknij zimno bo mi okno" każdemu zdarza się pomylić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów