Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takie spasione gnoje są najgorsze, myślą że świat kręci się wokół nich
Jakby jeszcze trochę przytył to może by i zaczął.
Przytyje jeszcze trochę to własnej grawitacji dostanie
A nawet planeta
powiedział tej Pani coś brzydkiego pewnie.(nie znam tego języka) no to Pani go skarciła.
"Zamknij mordę" po czesku.
Chociaż bardzie "szczym ryj".
Bo mają własną grawitację
myśle ze się mylisz, stał się takim małym chujkiem bo zapewne doprowadziło do tego otoczenie, rodzice bo go pasą - chyba że jest chory, a rówiesnicy mają z niego bekę, psychika siada i staje się takim gnojem.
powiedział tej Pani coś brzydkiego pewnie.(nie znam tego języka) no to Pani go skarciła.
Jak bym był nauczycielem to bym takiego tłuścioszka codziennie do tablicy wzywał i pytał.albo bym go przekuł w diament albo on zajebał by kartę matce i wynajął trzech bandziorów co by mnie zajebali.
Nie zesraj sie
[ Dodano 2024-12-21, 13:37 ]
myśle ze się mylisz, stał się takim małym chujkiem bo zapewne doprowadziło do tego otoczenie, rodzice bo go pasą - chyba że jest chory, a rówiesnicy mają z niego bekę, psychika siada i staje się takim gnojem.
Jeden mundry opisał to na wlasnym przykladzie,szacun.
Grawitacja.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów