18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 38 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
uneventful 2013-12-27, 12:03
ale hardcore, kurwa
Zgłoś
p................a 2013-12-27, 12:18
jebana dzieciarnia takie małpie figle wyrabia pod godłem...
Zgłoś
antyrama 2013-12-27, 12:36
jebać, karać, nie wyróżniać!
Zgłoś
Femp00411 2013-12-27, 13:04 2
A dam Piwo żeby na głównej się wkurwiali xD
Zgłoś
s................9 2013-12-27, 13:12 24
Krzywdy nikomu nie zrobili. W mojej szkole było identycznie. A że była skurwiała dyrekcja to i my grzeczni nie byliśmy. Już widze jak w waszych szkołach siedzicie jak myszki wpierdalając kanapeczki, a jeśli tak to podziwiam. Dzień w dzień siedząc w szkole po 6 godzin przez kilka lat trzeba było coś odpierdalać, żeby nie zwariować. A wtedy jeszcze byliśmy w sumie dziećmi ;]
Zgłoś
k................1 2013-12-27, 13:15 29

nie popieram ale w każdym gimnazjum tak było.
'zapomniał wół jak cielęciem był'
Zgłoś
N................s 2013-12-27, 13:18 1
jebane zwierzeta -.- gorzej od murzynow. i te spedalone smiechy + "ej no dawaj bo pani zaraz przyjdzie"
Zgłoś
ZiemniakSadola 2013-12-27, 13:27 4
mi to bardziej na jakieś technikum wygląda
Zgłoś
kamik306 2013-12-27, 14:20
szwagier9 napisał/a:

Krzywdy nikomu nie zrobili. W mojej szkole było identycznie. A że była skurwiała dyrekcja to i my grzeczni nie byliśmy. Już widze jak w waszych szkołach siedzicie jak myszki wpierdalając kanapeczki, a jeśli tak to podziwiam. Dzień w dzień siedząc w szkole po 6 godzin przez kilka lat trzeba było coś odpierdalać, żeby nie zwariować. A wtedy jeszcze byliśmy w sumie dziećmi ;]

6 godzin dziennie, w gimnazjum siedziałem 8-9 dziennie, to samo w liceum. Za taki numer byłoby przejebane po całości- dywanik, apel, coś takiego miał kumpel za "wejście" do klasy przez zamknięte drzwi. Słusznie.
Zgłoś
wodzu11 2013-12-27, 15:22 3
Ale wy spinacie swoje poślady, krzyczycie "patologia" , "zwierzęta", kurwa mac widać ze pizdeczki "licealne" z was są i pewnie wychodzicie ze szkoły tylko z rodzicem (autentyk, kumpel do takiego liceum chodził, gdy chciał się zwolnic z lekcji to musiał go rodzic odebrać, kurwa 18 lat chłop ;/ ), kilka lat temu sam chodziłem do technikum, i podobne akcje nie są mi jakoś obce, tylko u nas, babka za takie coś kazałby lecieć do woźnego po wiertarkę i wkręty, a do końca lekcji tablica by wisiała.

Nic nie uszkodzili, nic nie rozjebali, nikt nie jest stratny, tylko po jaki chuj to kręcili, tego nie ogarniam, my to robiliśmy dla czystej beki a nie sławy w necie..... no ale ;/

Ale z drugiej strony wy wszystkie pizdeczki licealne z bolącym odbytem pewnie sami zajebalibyście się tą wiertarka zanim cokolwiek powiesili
Zgłoś
M4rkOPL 2013-12-27, 15:23
Po bliższym przyjrzeniu na te mordy stwierdzam że to jakaś zawodówka.
Zgłoś
KhazAkar 2013-12-27, 15:29
Oho! Widzę kilku "zawadiaków",co pewnie sami chętnie powtórzyliby swoje rozpieprzanie wszystkiego w okół w szkole. To,że mieliście kijowych nauczycieli(Autentyk: Znam ludzi z gimnazjum w mieście,gdzie nauczyciel bał się ucznia),co wam pozwalali na łeb włazić,to tylko wasza strata. Szkoła ma nie tylko uczyć,ale i wychowywać. A tych z filmiku: Linijką po łapach i po łbie,nauczą się szacunku.
Zgłoś
wodzu11 2013-12-27, 15:36 2
@up

A kto mówi coś o nauczycielach kijowych, ogarnij jeszcze raz ten filmik, to jest robione POZA lekcja a nie W TRAKCIE, jak sam koleś stwierdza ze nauczyciela nie ma w klasie, wiec nie ogarniam wtf z "kiepskimi nauczycielami, którzy sobie pozwalają na łeb włazić" no chyba ze sam sobie to dopowiedziałeś/dopisałeś ;/
Zgłoś
biszkopt14 2013-12-27, 15:41
Kiedyś nauczyciel bił za brak zadania,dziś oddać gówniarzowi nie może.Kurwa,kto chciałby być dziś nauczycielem?-Na starość gówno nie emerytura,nerwica i uczucie gdy byli uczniowie udają,że Cię nie poznają,albo co gorsza nie udają.
Zgłoś
val007 2013-12-27, 15:47
Co za głąby...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem