Pająk: potrzymaj mi muchę
Pająk: potrzymaj mi muchę
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeżeli to Australia, to reakcja panny wcale nie była aż tak mocno przesadzona. Tam jadowite pająki, skorpiony, czy węże w domach to codzienność.
Np. taka czarna wdowa, która nie ma imponujących rozmiarów, może zabić człowieka jadem, a blizny po jej ukąszeniu zostają do końca życia...
Czarna wdowa nie zabija człowieka, jest za mała przez co ma za mało jadu. No chyba że jakieś wychudzone dziecko albo słabego osobnika. Ponad to jest straszną pizdą i przegrywa nawet z nasosznikiem trzęś (to ten wychudzony kurdupel z długimi nogami który chodzi ci po chacie i łapie komary). Mogłeś podjarać się setkami gatunków z Australii ale wybrałeś najbardziej mainstreamowe gówno..
Tak się kończy trzymanie zwierząt w domu jeszcze pies brudny z pasożytami w łóżku razem z nimi Obrzydlistwo pierdolona obora jak 100lat temu na wsiach gdy ludzie ze strachu przed stratą zwierzyny hodowlanej trzymali i mieszkali w jednej izbie... bo wszędzie wilki miśki i inne złodziejskie gówno ... Jebać posiadaczy psów w domach śmierdzicie, ubrania w sierści, a przyjście do was to smród dupska psa jak tarł robaki gówno po podłodze, noi mocz wszędzie! zjebusy jak wam się kundel zleje wytarcie nic nie daje bakterie zostają należało by odkazić a nie zapraszać innych w taki syf jak do budy psiej ... Do tego nie raz jecie i dajecie psu a potem sami z tej łyżki wpierdalacie
a jak tam alergie panie sterylny?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów