Ostra jazda z pijanymi laskami i nokaut w pięknym stylu hah.. aż, miło patrzeć Nokaut w 2:00 ale polecam całe
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hehe ja tez dopiero w polowie filmiku skminilem ze oni po polsku mowia
widzę kolejnych przeciwników dla "ElPizdosterona" Najmana.
juz nie wiem kto jest gorszą cipą- ten "chłopak" czy te "dziewczyny" ??!
Chodzi taka naje*ana, jeszcze bęben jej wisi (bluzka po młodszej siostrze?) i myśli że jej wszystko wolno i jest ekstra, bo się świnia nawaliła i jej nikt nie uderzy. Ja bym jej zajebał na miejscu tego kolesia lufę. Najpierw jednej, potem drugiej. A co. Nie ma co się pierdolić z takimi świniami bo na głowę by wlazły.
@Robster dokładnie tak samo uważam. Przecież takim kretynkom nie wiadomo co może przyjść do głowy. Może i by pobiły kolesia, może nawet dotkliwie. Ostatnio był na sadisticu taki filmik jak jedna typiara okładała rudzielca w metro a ten kretyn dawał się poniewierać. Po twarzy może i bym nie uderzył. Ale jakby przesadziła któraś za bardzo, to bym połamał ręce. Bo ile kurwa można?
To chłopy mają być ? chyba pizdochłopy. Kobiet się raczej bić nie powinno no ale to nie kobiety tylko szmulaki spod bloku;] Fakt że idiotki , ale chłopy nie lepsze ;] cipaki
nawet ta cała Biblia nawołuje do bicia kobiet.
Cytat:
''Pwt 25:11-12
11. Jeśli się bić będą mężczyźni, mężczyzna i jego brat, i zbliży się żona jednego z nich i - chcąc wyrwać męża z rąk bijącego - wyciągnie rękę i chwyci go za części wstydliwe,
12. odetniesz jej rękę, nie będzie twe oko miało litości.
(BT)''
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów