📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Pffff amatorzy!!! Music Man Silhouette Special+fender hot rod deluxe Do tego podzik hd 500. Jak ktoś lubi stratocasterową szklankę i dobry przebijający się przester na humbie przy mostku, ten sprzęt naprawdę targa uszy jak komornik meblościanke. Sprzęcik może nie jest do napierdalania szatana, ale w rocku i w każdym innym gatunku muzyki odnajduje się jak żaden inny!
W ostatnim czasie jedną z wielu rzeczy jakich się tutaj nauczyłem jest stwierdzać zgon.
Bosy = definitywnie martwy.
Bosy = definitywnie martwy.
@svistak
Gicior sprzęcior masz:D
Ja mam tego ibka na przystawkach od dimarzio (DP 196 i neck i bridge) i singla też tej firmy,mostek kahler'a obustronny także po nieco więksiejszym tuningu
a schecter standardowo (bo w standardzie już fajnie napierdala złem) emg 85/81 do tego mahoń i najwygodniejszy gryf jaki w łapie miałem:D
i zabieram się za kupno mesy
Gicior sprzęcior masz:D
Ja mam tego ibka na przystawkach od dimarzio (DP 196 i neck i bridge) i singla też tej firmy,mostek kahler'a obustronny także po nieco więksiejszym tuningu
a schecter standardowo (bo w standardzie już fajnie napierdala złem) emg 85/81 do tego mahoń i najwygodniejszy gryf jaki w łapie miałem:D
i zabieram się za kupno mesy
MrKinggston napisał/a:
Bosy, utalentowany... dać mu jeszcze heroinę i może robić karierę na woodstocku.
na woodstocku był ? Ja pierdole jak wkurwiają mnie takie pajace jak ty, dla Ciebie wood to ćpanie chlanie i nie wiem czarne msze ?
ależ się tego miło słucha.
Gra nie w tempo
Zajebisty klimat, ktoś się orientuje w nazwie utworu?
to jest david meshow!
chuja tam zagrał na tym basie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów