Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie dajcie się złapać złodziejom! A jak już dacie się złapać to płaćcie mandat o kilka groszy drożej np. mandat 100zł to zapłaćmy 100,50gr. Niech kurwa ślą listy z informacją ,że mam nadpłatę, niech ponoszą koszty! Wolę aby zarobił Pan Edek listonosz z poczty niż moje ukradzione pieniądze szły na takie auta jak Insignia dla szefa Inspektorków!
Koniec końców za polecony z informacją zapłacisz i tak ty ze swoich podatków lub mandatu.
Tylko to nie znaczy, że jak pojdziecie 70km/h to dostaniecie przekroczenie o 10km/h tylko normalnie o 20km/h bo on Wam mierzy te 59km/h tylko w tym przedziale nie cyka.
że dotacje z Unii na to "korzystasz, a nie widzisz"
Inspektorki zaczynają się bać kamerek
Tak nawiasem mówiąc każdy fotoradar stacjonarny ma ustawioną granicę.. czyli jak jest 50km/h i pojedziecie 59km/h to Wam foty nie cyknie. Nie muście zwalniać do tych równo 50, 60 nawet 62 na liczniku i nie cyknie, tym bardziej, że liczniki samochodowe o kilka km zawyżają.
Tylko to nie znaczy, że jak pojdziecie 70km/h to dostaniecie przekroczenie o 10km/h tylko normalnie o 20km/h bo on Wam mierzy te 59km/h tylko w tym przedziale nie cyka.
Co ty pierdolisz? fotorapida ustawia się na obowiązującą prędkość np 50km/h ustawia się też tolerancje np +10 (czyli prędkość za którą mandat jest za tani, żeby opłacało się nim zajmować) jadąc 70 cyknie ci fotę z przekroczeniem o 20. Jadąc 59 nie cyknie ci foty.
Oddzielną sprawą jest dokładność tych urządzeń, +-3km/h do 100km/h i 3% powyzej 100km/h i wg przepisów na korzyść.
Czyli wg przykładu cyknie ci ze 71 na 50 jechałes (+21) to znaczy że jechałeś o -3 i łapiesz się na tańsze widełki
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów