📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
CriSStopher napisał/a:
Zróbmy zrzutkę na bilety dla ruskich, do zoo, na głaskanie niedźwiedzia.
Zróbmy zrzutkę na strzelbę i zestaw amunicji po 1.85zł za sztukę.
Mogę robić pro bono jako operator strzelby w wolnym czasie aby zminimalizować koszty.
Velture napisał/a:
Zróbmy zrzutkę na strzelbę i zestaw amunicji po 1.85zł za sztukę.
Mogę robić pro bono jako operator strzelby w wolnym czasie aby zminimalizować koszty.
ty już zrzutek nie rób, co?...
dżonyłojlker napisał/a:
Chodzi o ten głos, niemądry robaku
I nie licz na to, że sobie pogadamy
Dżony cholera czy ty jesteś nierozumny? Pisałem kiedyś żebyś nie trzeźwy się nie udzielał. Skąd mogę wiedzieć co w pijackim umyśle siedzi i co masz na myśli. Zgadywałem.
baronturbina napisał/a:
Dżony cholera czy ty jesteś nierozumny? Pisałem kiedyś żebyś nie trzeźwy się nie udzielał. Skąd mogę wiedzieć co w pijackim umyśle siedzi i co masz na myśli. Zgadywałem.
" Nie " z przymiotnikami piszemy razem.
Proszę.
Aaa, może to Ty masz jakiś problem z alkotubkami jak Ci pisanie nie wychodzi. Chyba , że jesteś tłukiem.
coś pięknego zwaliłem konia 5 razy od martwego ruSSa lepszy jest tylko zdychający ruSS jebać ich pierdolone czerwone skurwysyny ooł jee!!!
Tak to jest jak się misia od suk wyzywa..
Pamiętajcie że misie bardzo lubią piwo pić. A temu się cała beczka należy!
siewie napisał/a:
Jak słyszę to kurwa suka bliać to mnie normalnie huj strzela powinni zakazac tego kurewskiego języka
Jest jeden skuteczny sposób aby zrobić z ruskiego język wymarły, ale tu potrzeba odważnej decyzji USA i kilku tysięcy głowic nuklearnych.
Toperson1 napisał/a:
" Nie " z przymiotnikami piszemy razem.
Proszę.
Aaa, może to Ty masz jakiś problem z alkotubkami jak Ci pisanie nie wychodzi. Chyba , że jesteś tłukiem.
Alkoholik, alkoholika broni. Co do picia to z dziwnym gadaj. O
Monarze ci opowie i może pomoże.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów