18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Kozioleks 2014-04-25, 17:44
Dobrze że ten "kiciuś" nie odjebał mu ręki. Wtedy to byłby sadistic :I
Zgłoś
wieczór 2014-04-25, 17:44 4
Kot jest kot, niezależnie od rozmiaru. Trzeba tylko pamiętać, że kot miewa focha, głaszczesz, drapiesz, nagle dziab! - już dość. Tylko w tym wypadku dziab może być bardziej spektakularne
Zgłoś
kaer 2014-04-25, 18:11
Pącki napisał/a:

O kurwa! Mruczy jak moja stara motorynka Niezłe, łap piwsko

Twoja stara wcale nie mruczy jak motorynka

Nie mogłem się powstrzymać.
Zgłoś
petent 2014-04-25, 18:15 1
a chuj mnie to przepraszam bardzo obchodzi.
Zgłoś
BratWiadro 2014-04-25, 18:51
Szkoda czasu. Nie ujkebie go...
Zgłoś
szycharpk 2014-04-25, 19:52
Jakby biegi zmieniał !
Zgłoś
BlackSkill 2014-04-25, 19:59
Zarzuć ktoś linkiem gdzie takiego kupić można
Zgłoś
chetek 2014-04-25, 20:57
Chyba pierwszy film, w którym polecenie podkręcenia głośności nie wiąże się z zamiarem doprowadzenia widza do zawału serca.
Zgłoś
thehit180 2014-04-26, 1:06
cierpliwie czekałem... ręki nie ujebał więc piwa nie ma
Zgłoś
almost.done 2014-04-26, 23:47
Kurwa piękny kot..

CAŁA POLSKA W CIENIU ŚLĄSKA
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów