📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
dwa tygodnie i nie będzie śladu
sie nauczy ze ciuchy jakies sie zaklada. ale kask z tego wszystkiego najfajniej wyglada, ladnie szorowal ryjem
nie mam nic do rozsądnych motocyklistów, i doskonale wiem że pełno jest idiotów za kółkiem jak i na motorach...
tutaj koleś sra na bezpieczne ubranie więc jego sprawa... jak to mówią "pies mu morde lizał"
jednak korzystając z okazji wyjawię swoją irytację jebanymi naklejkami - patrz w lusterka, sraty taty itd...
i kiedyś kupie sobie albo zrobię naklejkę:
Motocyklisto ! Ciebie też kurwa dotyczą przepisy ruchu drogowego !!!
to tak jakbyś pierdolnął se naklejkę na pistolet "użytkowniku, uważaj gdzie celujesz bo możesz kogoś zabić"
zawsze bierzesz odpowiedzialność za to co czynisz na drodze zatem jak koleś zapierdala motorkiem i wyskakuje znienacka, i niestety umiera bo ktoś nie zdążył go dostrzec go w lusterku...
no cóż - selekcja naturalna
tutaj koleś sra na bezpieczne ubranie więc jego sprawa... jak to mówią "pies mu morde lizał"
jednak korzystając z okazji wyjawię swoją irytację jebanymi naklejkami - patrz w lusterka, sraty taty itd...
i kiedyś kupie sobie albo zrobię naklejkę:
Motocyklisto ! Ciebie też kurwa dotyczą przepisy ruchu drogowego !!!
to tak jakbyś pierdolnął se naklejkę na pistolet "użytkowniku, uważaj gdzie celujesz bo możesz kogoś zabić"
zawsze bierzesz odpowiedzialność za to co czynisz na drodze zatem jak koleś zapierdala motorkiem i wyskakuje znienacka, i niestety umiera bo ktoś nie zdążył go dostrzec go w lusterku...
no cóż - selekcja naturalna
Geniusze jak widać poziomik utrzymują. Skąd wiecie czy jakiś frajer nie zajechał mu drogi? Tutaj wystarczy nawet kot na ulicy Ci odskoczy - tracisz panowanie i lecisz.
Ale szkoda, że nie na hardzie.
Ale szkoda, że nie na hardzie.
Nie ma opcji że 110, góra 60 km/h. Szwagier wyjebał się przy 60 i motor dużo gorzej wyglądał. Pewnie powiedział ze 110 bo głupio mu było się przyznać że wyjebał się w banalny sposób .
jasnygwint napisał/a:
Myślę, że wolałby, aby pies wylizał mu plecy i rękę.
110km/h fejk jak chuj. Jak kiedyś wyjebałem się przy 30km/h to mój brzuch wyglądał prawie tak jak jego plecy. Na ubitej ziemi jadąc 110km/h miałby głębsze rany.
Naprawdę wierzycie,że bez tego całego "zestawu ochronnego dla dawców" zostało by z niego coś więcej niż mokry ślad przy 110/h? Ale zaraz pewnie się zleca "eksperci" od lawirowania cielskiem na betonie w koszuli przy 200 na godzinę
Koledzy, wyjebał się - jego sprawa. Wiedział co się stanie jak wykurwi o glebę w bieliźnie, jest świadom błędu, więc po chuj drążyć temat?
Przy 110km/h to on mogl zaczynac hamowac.
Jesli byl w koszulce to zdecydowanie zbyt plytkie obrazenia na slizg przy tym co podane.
Rownie dobrze ja moglbym powiedziec, ze mialem kiedys slizg przy 90km/h i praktycznie wyszedlem bez szwanku, albo ze kumpel przy 140km/h sie wbil prostopadle w barierki na moto i zyje.
Prawda jest jednak taka ze zbija sie predkosc w takich przypadkach hamujac i ostatecznie jest zdecydowanie mniejsza (max 60 w moim przypadku).
PS
Antalor - przesadzasz z mokrym sladem
Jesli byl w koszulce to zdecydowanie zbyt plytkie obrazenia na slizg przy tym co podane.
Rownie dobrze ja moglbym powiedziec, ze mialem kiedys slizg przy 90km/h i praktycznie wyszedlem bez szwanku, albo ze kumpel przy 140km/h sie wbil prostopadle w barierki na moto i zyje.
Prawda jest jednak taka ze zbija sie predkosc w takich przypadkach hamujac i ostatecznie jest zdecydowanie mniejsza (max 60 w moim przypadku).
PS
Antalor - przesadzasz z mokrym sladem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów