18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Głęboka dziurka
A................h • 2012-08-16, 23:00
Zanim kamyczek doleci do dna mija ok. 30 sekund.
Chuj wie co to za bunkry.

Jeśli było to sorry. Ciężko znaleźć coś normalnego, jeśli się szuka tagów "głęboka dziura"
Zgłoś
x................s 2012-08-17, 1:09 1
Sethemar napisał/a:

Mi wyszło jakieś 1,4km przy swobodnym spadaniu ale biorąc pod uwagę to że się tam opierdalał o ścianki to stawiam na jakieś 600metrów odwiertu

aa chuja bo chińczyk złapał po drugiej stronie dysk dlatego nie słychać upadku
Zgłoś
thewhitestar 2012-08-17, 1:10
szpila_forever napisał/a:

W spadku swobodnym w próżni i bez obijania się o rurę to 4,5 km ....

W próżni? Serio? Jak to policzyłeś?
Zgłoś
A................h 2012-08-17, 1:14 1
@up
Obliczanie w próżni to banał. Jedyna siła jaką musisz obliczyć to grawitacja (wzór na grawitacje uczą w gimnazj**.
Zgłoś
u................x 2012-08-17, 1:26
nie no kurwa ludzie, dajcie spokoj z czym do ludzi ? ... na chuj ta promocja piwna...
Zgłoś
thewhitestar 2012-08-17, 1:37 1
Pener666 napisał/a:

Obrazek

Jesteś kurwa takim zjebem że aż cię chyba lubię

Anaal Nathrakh napisał/a:

@up
Obliczanie w próżni to banał. Jedyna siła jaką musisz obliczyć to grawitacja (wzór na grawitacje uczą w gimnazj**.

Powiem szczerze że w tym momencie mnie zagiąłeś. Do tej pory interpretowałem próżnię jako miejsce gdzie prędkość początkowa = prędkości stałej przez cały czas trwania owego ruchu. Próżnia 'na planecie Ziemia' mi nie przyszła do głowy, to trochę wyższa szkoła abstrakcyjnego myślenia . (choć oczywiście jestem świadom istnienia takich chociażby wynalazków jak termos)
Zgłoś
TommyTheRipper 2012-08-17, 1:39
Opór powietrza to raz bo kamień zakrywa jakieś 70% wylotu, więc tarcie powietrza jest spore, dwa weźcie pod uwagę, że dźwięk w drugą stronę też trochę zapierdala (pewnie z 2-3 sekundy). Nie chce mi się tego teraz liczyć, bo trochę późno jest, ale na mój gust maks 800 metrów.

I'm the heretic
Ain't diplomatic - you're so pathetic
And I piss on your church!
I'm the heretic
I ain't no preacher - no fuckin' teacher
The leech that sucks your life
Zgłoś
Z................y 2012-08-17, 2:59 5
Pener666 napisał/a:

Obrazek

Piątka z plusem, na plastyce będziesz błyszczał od września
Zgłoś
Filo1 2012-08-17, 3:38 3
Za "Jeśli było to sorry. Ciężko znaleźć coś normalnego, jeśli się szuka tagów "głęboka dziura"" Masz piwo
Zgłoś
wormarder 2012-08-17, 8:01
@ magiczny.krzysztof

jeśli ma małą przestrzeń między wymi krawędziami a krawędziamy ścian to tak- może wytworzyć się poduszka powietrzna
Zgłoś
kamik306 2012-08-17, 8:22 1
a nie mieli normalnego kamienia, musieli taki? A może chcieli taki, żeby właśnie tą poduszkę wywołać
Zgłoś
carem 2012-08-17, 9:28
Od wiertła, może ropy szukali XD
Zgłoś
MrokoxD 2012-08-17, 9:34
A co jak to wyleciało gdzieś po drugiej stronie ziemi?
Zgłoś
rockface123 2012-08-17, 9:56
hmm mój rozmiar

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
NomadUG 2012-08-17, 10:01 1
z każdym kolejnym wrzuconym kamieniem będzie płytsza ; P
Zgłoś
dymion 2012-08-17, 10:01 2
ciekawe, czy średnica rury odpowiada średnicy puszki z cyklonem

plum
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów