📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wrocław <3 dobrze że nie Sosnowiec !!!!
piwko dla chłopaków, wiele znajomych miejscówek widać osobiście wolę dirt, bo pegi strasznie psują nogi ^
BMX'y są chujowe bo ani tym w terenie zaszeleć ani nic, rower to albo szosa alba full DH, albo coś do XC.
Tez jezdzilem ale kilka lat temu,glownie street i wlasnie szkoda bo widze ze teraz inny klimat jest,kiedys to sie nosilo duze spodnie i koszulki i do tego roweru o wadze czolgu polecam nagrywki Animal-a (can i eat? albo all day) albo produkcje SKAVENGER badz PEGLEG naprawde mega klimat tamtych dobry lat
DJ_LJA napisał/a:
Troche gleb na bmx z polski
link do wersji hd :
vimeo.com/58485371
Nawet tego nie obejrzę, a na pewno nie w HD. Dziękuję.
wkurwiają mnie te pedały na deskach, bmxach z grzywkami na biebera i czapkami z prostym daszkiem
a gdzie paweł jumper ;DD
@RYJ23
przy około pięciu nagrywkach z tego filmu był koleś z PegLeg, Richard jakośtam. Niezły chlor jak na hamerykanina.
przy około pięciu nagrywkach z tego filmu był koleś z PegLeg, Richard jakośtam. Niezły chlor jak na hamerykanina.
BrunerOvned napisał/a:
Z Polski, kmiocie. 11 listopada za pasem.
Prawdziwy polak się odezwał Pisownia zamierzona.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów