W normalnym demokratycznym państwie żaden policjant nie rzucił by nikim o bruk bo by odpowiadał dyscyplinarnie za przekroczenie uprawnień i nadużycie władzy... Nawet jeśli takie coś jak na filmie się stawia to obezwładnienie musi przebiegać zgodnie z przepisami! Inaczej będziemy żyć w państwie gdzie każdy pała będzie jebał obywateli bez ograniczeń i bez wyraźnej przyczyny...! ORMO i ZOMO w akcji... Tego chcecie...?
o jaki pała delikatny i nerwowy, dostał trampkiem z karata w kostkę... a w komentach sami zwolennicy jebania obywatelami o bruk... dajcie pałom więcej praw to i wami będą brudzić bruk.. naprawdę podoba wam się policyjno represyjne państwo...?
W normalnym demokratycznym państwie żaden policjant nie rzucił by nikim o bruk bo by odpowiadał dyscyplinarnie za przekroczenie uprawnień i nadużycie władzy... Nawet jeśli takie coś jak na filmie się stawia to obezwładnienie musi przebiegać zgodnie z przepisami! Inaczej będziemy żyć w państwie gdzie każdy pała będzie jebał obywateli bez ograniczeń i bez wyraźnej przyczyny...! ORMO i ZOMO w akcji... Tego chcecie...?
O jakaś tęczowa pizda w natarciu...
O jakaś tęczowa pizda w natarciu...
Na tym obrazku są dwie złe rzeczy, jedna to brutalny Policjant, druga to tęczowy ktoś w staniku, nic nie tłumaczy zachowania jednego i drugiego.
Jedyne do czego to się nadaje to jako materiał na takie strony jak ta.....
Jeśli twoja data urodzenia, którą tu wpisałeś jest prawdziwa to jesteś starszy niż ja. I osoba w tym wieku powinna wiedzieć że do psiarni nie startuje się z łapami, szczególnie kiedy ma się coś na sumieniu.
Chyba że przez większość życia siedziałeś w domu jak ostatnia pizda, to wtedy mogę to zrozumieć, że nie do końca rozmumiesz ten filmik.
Ale ja na tym filmie widzę psów, którzy wykonują swoje obowiązki, oraz jakiegoś głąba, który uważa że mu wszystko wolno. A to w jaki sposób pies wytłumaczył temu debilowi że tak nie jest, to sprawa drugorzędna. Ważne że skutecznie.
Kanada to jeden z najbardziej zjebanych krajów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów