📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Cytat:
Co wy pierdolicie? Dzielnie zwalczyli globalne ocieplenie i to w jakim szybkim tępię!! Powinniście być im wdzięczni ze tak skutecznie im się to udało a wasze pieniądze sie nie zmarnowały
TEMPIE tępaku
Nie żaden wulkan w którymś tam wieku tylko wulkan Eyjafjallajökull w 2010 który wyrzucił więcej zanieczyszczenia niz ludzka działalnośc przez 2000 lat. W d*** z tymi wszystkimi ociepleniami, to wszystko ściema mająca wyciśnąć z nas kasę. Przypomnijmy że ustalono że na to całe j***** ocieplenie ciągnięty jest 1% światowego PKB co może wydawać się smieszną kwota gdy tak naprawde to jakiś bln dolców... Tak więc j**** zafajdanych ekologów.
Poczekac tylko, az pierdolnie wulkan pod Yellowstone, wtedy ekolodzy i cala USA beda mieli przejebane
A z Korwina kiedy mówił że nie ma żadnego ocieplenia się śmiano
Wiem że pisanie na poważnie nie ma sensu ale wiemy tyle zę nie wiemy dokładnie w jaki sposób się zmienia klimat na ziemi. Obserwujemy to od 300 lat i nie mamy dokładnych danych. Wiemy z dokładnością do 1000 lat jak się to zmieniało przez tysiące lat ale nie ma danych np. jak się to zmienia przez dziesięciolecia. Napewno nie ma zjawiska globalnego ocieplenia i jest to pic na wode, ale każde ograniczanie produkowania trujących substancji jest dobre. Trzeba pamietac ze nie tylko co2 puszczamy do atmosfery...
Nie wiem kiedy to do was wszystkich dotrze, ale globalne ocieplenie prowadzi do globalnego zlodowacenia. Pozdrawiam
delgar89 napisał/a:
spier%$^aj!
To samo mówiłem twojej mamie gdy kończyła ssać mi pałę w krzakach.
Sam to zrobiłem, bo czytałem o tym, pajacu.
Co on tak skrzętnie tępi?
chyba Eyjawamhujadampolatać
PapierowyTygrys napisał/a:
wulkan Eyjafjallajökull
chyba Eyjawamhujadampolatać
Ooooo jeden z moich ulubionych tematów, mistyfikacja globalnego ocieplenia . Jedni to promują dla władzy i kasy, drudzy dla "środowiska", a trzeci bo nie ma o czym pierniczyć. Prawda jest taka, że globalne ocieplenie jest naturalną rzeczą, człowiek gówno, a nie ingerował w to (no dobra parę procent nam się za to należy). Ja tam nie widzę problemu, ot ziemia postanowiła jak co x lat zmienić klimat, przy okazji pozbyć się robactwa, czytaj, nas...
Globalne ocieplenie to taki pół-mit. Mit dlatego, że człowiek ma bardzo znikomy wpływ na ocieplenie klimatu i tak naprawdę chuja możemy zrobić ten planecie. A pół-mit dlatego, że klimat faktycznie się ociepla choć jeśli ktoś ma naprawdę pojęcie na ten temat to nie zobaczy w tym nic złego. Taki jest cykl życia tej planety i my nie możemy jej wyrządzić żadnej krzywdy swoją żałosną egzystencją. Bardzo dobrze te mechanizmy opisał Michael Crichton w książce ''Państwo strachu''. Polecam tym, którzy się chcą dokształcić z tego tematu.
Jak to mawiał George Carlin: ''The planet is fine. The People are fucked - that's a difference''.
Jak to mawiał George Carlin: ''The planet is fine. The People are fucked - that's a difference''.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów