📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ruscy to jednak kozaki, niedźwiedzia niczym gołębia karmią bułą czy co to tam jest
łapu pchał jak tusk po podatki
Misiek jest na etacie i razem z ruskimi gazociąg buduje gdzieś w Rosji. Je przez okno bo przez drzwi do baraku nie da rady się wcisnąć.
to ten niedzwiedz co na nim putin lata?
Jakby mnie do pokoju zajrzał prze okienko niedźwiedź to prawdopodobnie ze strachu znokałtowałbym się o ścianę próbując uciec, a odór stolca roznosiłby się po całym pokoju, a tu chłopaki na relaksie i jeszcze "łapu dej", no kurwa bicz plis.
Zeby go zaczna napierdalac to ciekawe kogo obarczy wina i jaka wymierzy kare:D A w ogole banda debili, takich zwierzat sie niedokarmia można rzucic gdzies w chuj w las jakies zarcie ale nie zeby niedzwiedziowi pod dom/zaklad pracy rzucac a juz w ogole to dawac przez okno...
Ludzie, przecież widać, że ten misiek jest na wpół oswojony. Jakby nie był, to nie sępił by bułki tylko ryczał i próbował wleźć przez to okno.
Czym oni go karmili ? Najpierw myślałem, że to bułki, potem że jakieś kotlety, potem że ciastka, potem, że placki ziemniaczane, już sam nie wiem.
Cytat:
Tak to ch*j skojarzy to miejsce z jedzeniem i będzie wracał częściej a potem jak nic nie dostanie a zobaczy robotnika to go zabije i zje.
A chuj z tym robotnikiem.
opierdolil im przekaske do wodeczki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów