📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jeden z polskich siatkarzy ma ksywę Szampon, po tym filmie już wiecie czym musiał na nią zasłużyć
Ja pierdolę. Nos w rękaw wycierać w tych czasach. Dobrze, że szampon wpierdala. Przynajmniej nie musi dupy wycierać.
później gównem włosy będzie mył pojeb
No co myślał że to głowa i ramiona czegoś tam
bez sensu. niby nie ma czym chlebek posmarować, bo wojsko, bo bieda, ale szampon to jeden z droższych znalazł. FAKE!
my się o Etiopię martwimy a tu ruscy chleb muszą szamponem smarować bo na masło nie mają
Miał sporo czasu na podmianę chlebka z szamponem na chlebek z majonezem.
Polacy biją ruskich - w polskich zakładach karnych robi się z pasty do zębów alkohol.
Ibisz powinien tak reklamować szapon
Taaa mazojen w pojemniku po szamponie albo wymiana kanapki w momencie gdy kamera pokazuje drugiego typa. Szakunec kepucu.
I weź tu kurwa teraz cos pij jak ja teraz :S dawno sobie juz powiedziałem. Damian. jak jesteś najebany, nie wchodz na sadola...
Fake. Koleś zmienił kanapkę z szamponem na kanapkę z majonezem jak kamera pokazywała 2 gościa, ten szampon jest niebieski a to co on wpierdalał po zmianie kamery biała.
captain obvious pozdrawia
captain obvious pozdrawia
Normalny człowiek by tego nie dokonał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów