18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Problem z drabiną - teraz popularne
bercisko 2020-03-04, 12:53 1
MenSa napisał/a:

Czy to krewny Michnika?

Oczywiście. To ten od dupy strony.
Zgłoś
wilkoala 2020-03-04, 13:01 1
Manowarrior napisał/a:

Typowy KODziarz

Ja bym powiedział: typowy beneficjent je podwieczorek w drodze do MOPSu.
Zgłoś
saves 2020-03-04, 13:31
Rozwiązała się zagadka, po co czarni noszą tak spodnie?
Zgłoś
głest 2020-03-04, 13:38
saves napisał/a:

Rozwiązała się zagadka, po co czarni noszą tak spodnie?

Czarni nie noszą spodni... spodnie są noszone przez czarnych

A piwo... daję z wyjątkowym obrzydzeniem
Zgłoś
djzielak 2020-03-04, 14:32 1
Głodny nie jesteś sobą
Zgłoś
Alonso 2020-03-04, 15:11
Recykling na 100%.
Nie zazdroszczę tej dziewczynie,, która usiądzie po nim na siedzeniu w autobusie i dopiero po 5 minutach jazdy zorientuje się, że coś jest nie tak.
Zgłoś
Karboksylator 2020-03-04, 15:39
kurwa, jedyne racjonalne wytłumaczenie, to że to prank i gość tam sobie marsa włożył.

z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Zgłoś
kulawiec 2020-03-04, 17:06
Pozdrawiam wszystkich Ekologicznych, którzy twierdzą, że komunikacja publiczna jest zajebista. Wszystkich którzy twierdzą, że auto najlepiej zostawić na parkingu i zapierdalać w mieście, w autobusie, metrze itp. razem ze zgrają zasmarkanych obsrańców.
Zgłoś
wojtas09999 2020-03-04, 17:10
Zgłoś
PePetto 2020-03-04, 17:21
Juzwa napisał/a:

I potem taka kurwa wlezie do tramwaju i tramwaj jebie tym skurwysynem parę godzin. Tego się nie da nauczyć rozumu, tylko siekiera w łeb, łopata i nasadzić ostrężyn.

Ja kiedyś wlazłem do takiego śmierdzącego autobusu z leżącym żulem na tyłach koło silnika, jebało tak kałem że tak mi to utkwiło w pamięci że już nie wsiąde do żadnej komunikacji miejskiej .
Zgłoś
NataliaW 2020-03-04, 17:21
Juzwa napisał/a:

I potem taka kurwa wlezie do tramwaju i tramwaj jebie tym skurwysynem parę godzin. Tego się nie da nauczyć rozumu, tylko siekiera w łeb, łopata i nasadzić ostrężyn.

Można tak zaplanowac utylizację żeby organy wykorzystać, o ile nikt by się nie brzydził.
Zgłoś
Rinko 2020-03-05, 0:13
Juzwa napisał/a:

Do niedawna można było wygonić takiego luja z autobusu / tramwaju samemu lub za pomocą straży miejskiej, obecnie dzięki Rzecznikowi praw obywatelskich niemożna.
Zgłoś
mycek_90 2020-03-05, 2:07
Juzwa napisał/a:

Sam zechlałbyś nie tylko własne gówno ale i palce gdybyś był tak głodny jak ten kolo
Zgłoś
Iszbierra 2020-03-05, 8:00
Juzwa napisał/a:

No i nie wiadomo czy żul jedzie tramwajem, czy tramwaj żulem.
Zgłoś
hadman 2020-03-05, 8:50
Juzwa napisał/a:

Żul jedzie tramwajem, czy tramwaj jedzie żulem? paradoks?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów