Typowy KODziarz
Ja bym powiedział: typowy beneficjent je podwieczorek w drodze do MOPSu.
Rozwiązała się zagadka, po co czarni noszą tak spodnie?
Czarni nie noszą spodni... spodnie są noszone przez czarnych
A piwo... daję z wyjątkowym obrzydzeniem
Nie zazdroszczę tej dziewczynie,, która usiądzie po nim na siedzeniu w autobusie i dopiero po 5 minutach jazdy zorientuje się, że coś jest nie tak.
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupęI potem taka kurwa wlezie do tramwaju i tramwaj jebie tym skurwysynem parę godzin. Tego się nie da nauczyć rozumu, tylko siekiera w łeb, łopata i nasadzić ostrężyn.
Ja kiedyś wlazłem do takiego śmierdzącego autobusu z leżącym żulem na tyłach koło silnika, jebało tak kałem że tak mi to utkwiło w pamięci że już nie wsiąde do żadnej komunikacji miejskiej .
I potem taka kurwa wlezie do tramwaju i tramwaj jebie tym skurwysynem parę godzin. Tego się nie da nauczyć rozumu, tylko siekiera w łeb, łopata i nasadzić ostrężyn.
Można tak zaplanowac utylizację żeby organy wykorzystać, o ile nikt by się nie brzydził.
I potem taka kurwa wlezie do tramwaju i tramwaj jebie tym skurwysynem parę godzin. Tego się nie da nauczyć rozumu, tylko siekiera w łeb, łopata i nasadzić ostrężyn.
Do niedawna można było wygonić takiego luja z autobusu / tramwaju samemu lub za pomocą straży miejskiej, obecnie dzięki Rzecznikowi praw obywatelskich niemożna.
Sam zechlałbyś nie tylko własne gówno ale i palce gdybyś był tak głodny jak ten kolo
No i nie wiadomo czy żul jedzie tramwajem, czy tramwaj żulem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów