18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Problem z drabiną - teraz popularne
Dziamian 2012-07-20, 10:42
to już jest przerost formy nad treścią, ja rozumiem zawody DB drag ale nie na co dzień takie gówno bass to ma być dodatek a nie ma być tylko go słychać
Zgłoś
Rafal1757 2012-07-20, 12:40
myślałem, ze będzie tam siedzieć jakas ekipa murzynów czy innej mniejszości i będą zapierdalać na organkach
Zgłoś
pumpernikiel94 2012-07-20, 13:35 1

Zgłoś
genghiskhan 2012-07-20, 13:52
włosi? kolejne nieroby, lanserskie mordy,włoski na żel, tuby w bagażniku i super opalenizna - wszystko aby trochę podupczyć
do roboty by się wzieli - kryzys europejski mamy
Zgłoś
juki 2012-07-20, 14:37
perefecto napisał/a:

masz. tu jest kurwa moc i wyjdz stąd.

Wstawiles jakis pierwszy lepszy filmik z wiejskim golfem. Chyba nie wiesz co to jest moc.

Zgłoś
S................e 2012-07-20, 15:20
Gdzie tu podnieta? Moze z 20lat temu to mozna było zastygnac na taki widok ale teraz??? To jak podnieta na telefon z kolorowym wyświetlaczem... OJ OJ KOLORKI!
Zgłoś
alien279 2012-07-20, 16:00
Ten ostatni film w komentarzu to Zaiks, niszczą pirackie kopie płyt.
Zgłoś
dhex 2012-07-20, 16:20
widac ze szyba byla juz wczesniej rozjebana... ale i tak dobrze daja.
Zgłoś
c................1 2012-07-20, 20:07
Ach i jeszcze te opisy ze po 20000 W, lepiej zmierzyli by rzeczywistą moc mechaniczną w sensownej odległości. Prawdziwe kilkanaście W zrobiłoby już wrażenie
Zgłoś
JakiesGowno 2012-07-20, 21:21
@juki
co ty myślisz ze ja objetnie co tu wpierdalam ? te filmiki co dodałeś już dawno temu przerobiłem. a dodałem jebanego golfa ze wględyu na szybe nie na pokaz mocy
Zgłoś
Kondra 2012-07-20, 21:58
okar19 napisał/a:

jest moc

Jest debilizm.
Zgłoś
skandal89 2012-07-20, 23:56
tylko po chuj to komu, jeździ taki potem po osiedlu, dudni że łeb rozpierdala i wszystkich wkurwia. Na zloty sie zgodze, ale do jazdy na codziń trzeba byś skurwysynem, żeby tego używać.

VT700 85'
Zgłoś
Corey_09 2012-07-22, 18:42
I na chuj takie coś, przecież słychać tylko buczenie.

No i Chuj!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów