jest moc
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
to już jest przerost formy nad treścią, ja rozumiem zawody DB drag ale nie na co dzień takie gówno bass to ma być dodatek a nie ma być tylko go słychać
myślałem, ze będzie tam siedzieć jakas ekipa murzynów czy innej mniejszości i będą zapierdalać na organkach
włosi? kolejne nieroby, lanserskie mordy,włoski na żel, tuby w bagażniku i super opalenizna - wszystko aby trochę podupczyć
do roboty by się wzieli - kryzys europejski mamy
do roboty by się wzieli - kryzys europejski mamy
perefecto napisał/a:
masz. tu jest kurwa moc i wyjdz stąd.
Wstawiles jakis pierwszy lepszy filmik z wiejskim golfem. Chyba nie wiesz co to jest moc.
Gdzie tu podnieta? Moze z 20lat temu to mozna było zastygnac na taki widok ale teraz??? To jak podnieta na telefon z kolorowym wyświetlaczem... OJ OJ KOLORKI!
Ten ostatni film w komentarzu to Zaiks, niszczą pirackie kopie płyt.
Ach i jeszcze te opisy ze po 20000 W, lepiej zmierzyli by rzeczywistą moc mechaniczną w sensownej odległości. Prawdziwe kilkanaście W zrobiłoby już wrażenie
@juki
co ty myślisz ze ja objetnie co tu wpierdalam ? te filmiki co dodałeś już dawno temu przerobiłem. a dodałem jebanego golfa ze wględyu na szybe nie na pokaz mocy
co ty myślisz ze ja objetnie co tu wpierdalam ? te filmiki co dodałeś już dawno temu przerobiłem. a dodałem jebanego golfa ze wględyu na szybe nie na pokaz mocy
tylko po chuj to komu, jeździ taki potem po osiedlu, dudni że łeb rozpierdala i wszystkich wkurwia. Na zloty sie zgodze, ale do jazdy na codziń trzeba byś skurwysynem, żeby tego używać.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów