18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:35
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
Plan jest taki:
1) Wchodzimy na stronę wroclaw.naszemiasto.pl/plebiscyt/karta/475,agnieszka-balka-wroclaw,136...
2) klikamy na zagłosuj
3) jesli nie mamy tam konta - rejestrujemy z jakiegoś fejkowego maila (każdy takiego ma, rejestracja to kilkanaście sekund)
4) cieszymy się z wygranej naszej faworytki

[ Komentarz dodany przez: Angel: 2013-08-23, 19:06 ]
GŁOSUJEMY CODZIENNIE!!!
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Fragless 2013-08-23, 20:54 15
Cytat:

Agnieszka Bałka, Wrocław. Mam 36 lat, jestem atrakcyjną...

Trochę boli bo są tam naprawdę fajne dupeczki, ale solidarnym być trzeba.

P.S

Jak wygra to zjadę sobie pod nią na ręcznym
Zgłoś
lombardzista22 2013-08-23, 20:57
Nie powiem sadole, ale mamy w chuj siłę jest na 1 miejscu i prowadzi ponad 300 głosami, damy rade wbić 2000 tysie głosów?
Jestem z was dumny haha
Zgłoś
Kraczełę 2013-08-23, 20:58 4
Do wygrania są kosmetyki.
Coś czuje ze jej kurwa te kosmetyki nawet nie pomogą XD

Szkoda tamtych dupeczek ;c
Ale jednocze sie z sadolę XD
Zgłoś
pheterh001 2013-08-23, 21:14
Trolling lepszy niż wszystkie 4chan'owskie razem wzięte.
Zgłoś
lombardzista22 2013-08-23, 21:27
pheterh001 napisał/a:

Trolling lepszy niż wszystkie 4chan'owskie razem wzięte.

4chan obalił prezydenta, a przynajmniej w dużej mierze się do tego przyczynił, dużo nam jeszcze do ich poziomu brakuje ale każdy ma swoje początki Dawajcie ludziska 955 głosów i rośnie, każdy głos się liczy.
Zgłoś
lasyk 2013-08-23, 21:28 11
Szczerze powiem, że jest ohydna, ale jak dla mnie zasłużyła na wygraną. A dlaczego? A chociażby dlatego, że jako jedyna poświęciła czas i włożyła trochę wysiłku w jebnięcie jakiegoś porządnego opisu. A tamte kurwy gwiazdeczki tylko " " "zapraszam do głosowania" "głosować!" Puste cipy nawet łepetynami nie potrafią ruszyć, żeby coś sklecić.
Zgłoś
Kraczełę 2013-08-23, 21:36 4
@up

Bo to jest rzymska bogini wenus która chodzi po kamienistej plaży XD
Zgłoś
o................n 2013-08-23, 21:45
Ojapierdole, ale zwycięstwo komunizmu!

Wrocław moje miasto zasługuje na prawdziwo Wenus
Zgłoś
o................i 2013-08-23, 22:13 5
Ta akcja nie powinna się skończyć tylko na wygranej tej "urodziwej" panny. Po zakończeniu akcji proponuję jej kontynuację-wysyłanie maili do TVN ze skargą, że plebiscyt był ustawiony wyniki sfałszowane i że wina PiSu. Jak dostaną kilkaset takich wiadomości to na pewno zrobią materiał do gównoFAKTÓW
Zgłoś
~Faper Noster 2013-08-23, 22:20 2
I kto by pomyślał - przez 24h ilość głosów oddanych na naszą pięknisię wzrosła 30-krotnie(!)

Pamiętajcie - walczymy DO KOŃCA! Nasza pięknisia musi zostawić wszystkie kontrkandydatki daleko w tyle
Zgłoś
KosmaGejuchWochaKlejuch 2013-08-23, 22:29
jest i głos numer 1000, mam nadzieję że wygra
Zgłoś
c................r 2013-08-23, 22:49
Poszedł głos na wybrankę naszych serc
1037 głosów i wciąż rośnie - pozostałe lafiryndy daleeeko w tyle
Pozdro troll-sadole
Zgłoś
PodstempnyWonsz 2013-08-23, 23:01
piekny trolling Niech nasza bogini Wenus wygra

@lombardzista22 mozesz dac jakis link o tym 4chanie? zainteresowales mnie
Zgłoś
plokij12345 2013-08-23, 23:06
hmmm... czy ktoś mógłby obczaić czy można ją nadal znaleźć na facebooku? pare godzin temu bez problemu ją znajdowałęm a teraz nic

Może usunęła i poszła się powiesić?
Zgłoś
sadolek 2013-08-23, 23:06 1
Kimże bym był gdybym z wami nie zagłosował;d
Gdyby Milenka miała bardziej sterczące sucisze to może jeden głos bym odpuścił dla niej
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem