a tak pół serio to ruscy przewiercili się w głąb ziemi na 12 262 metry, wsadzili mikrofon i nagrali dźwięki. powstała z tego dość duża manipulacja w 89 i później.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
a tak pół serio to ruscy przewiercili się w głąb ziemi na 12 262 metry, wsadzili mikrofon i nagrali dźwięki. powstała z tego dość duża manipulacja w 89 i później.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Brzmi pięknie, jednak to niestety zwykły fake...
wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100527/POGODZINACH/345301087
wujek google zawsze ma racje
wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100527/POGODZINACH/345301087
wujek google zawsze ma racje
Smugler poruchałeś coś dzisiaj, że tak piwa wszystkim stawiasz?
""Jak się później okazało, były one w istocie częścią sprytnie zmontowanej ścieżki dźwiękowej film "Baron Blood". "" - i tyle w temacie
nikt nigdzie nie napisał, że to nie jest fejk trzeba czytać co się ogląda
Kto był na tyle głupi żeby wsadzać mikrofon do dziury i skąd do cholery wziął tak długi kabel?
Głosy z piekieł. Przyzwyczajajcie się sadole, też tam pójdziemy.
dowiercili się na MAYDAY w Kato;]
"Jak się później okazało, były one w istocie częścią sprytnie zmontowanej ścieżki dźwiękowej film „Baron Blood" Ktoś przeczytał ten artykuł do końca?
". Jak się później okazało, były one w istocie częścią sprytnie zmontowanej ścieżki dźwiękowej film „Baron Blood"
Pod prawie koniec całego artykułu....
". Jak się później okazało, były one w istocie częścią sprytnie zmontowanej ścieżki dźwiękowej film „Baron Blood"
Pod prawie koniec całego artykułu....
Też mam tak z mikrofonem, walić MANTE
Media pierdoliły że to dźwięk podłożony z filmu gatunku horror z 1972 roku... a chuja tam! to szum wiatru wiatr wbija się w dziure i rozbija na dnie i tak co chwile w kółko dlatego jest taki odgłos piekła nie da się usłyszeć piekła nie ma w środku ziemi tak jak nieba nie ma w chmurach
@UP
Taa? A ja byłem przekonany, że w niebie jest niebo, a w środku ziemi piekło. Zjebałeś mi życie.
Taa? A ja byłem przekonany, że w niebie jest niebo, a w środku ziemi piekło. Zjebałeś mi życie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów