Ostatnie sekundy
Ostatnie sekundy
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jesteś pewien. Puszczacie kawałki jak koleś mówi odymaniu 12 łatki i inne głodne teksty. Możesz być z siebie dumny.
Czyżby poligon zagustował w sukienkach?
Czyżby poligon zagustował w sukienkach?
To na 100% jest Poligon (konto założone wczoraj i ta przyjebana cyferka 6 na końcu) i jak on taki zawzięty żeby męczyć ludzi swoim zjebaniem umysłowym to ja też się uwezmę na niego/nią.
Jesteś pewien. Puszczacie kawałki jak koleś mówi odymaniu 12 łatki i inne głodne teksty. Możesz być z siebie dumny.
Co innego są niesmaczne i nieśmieszne żarty a co innego celowe denerwowanie ludzi a później cieszenie się z tego, że się ich wkurwiło. Ty jesteś chory człowieku powinieneś się izolować a nie udzielać publicznie.
Po co blokowac poligona, po czesci sie z nim utozsamialem wied jest troche smutno.
Też chcesz blocka?
Angel nie wiem ,który z Was ale odjebaliście kawał dobrej roboty. Szacun .Nic tak nie wkurwia na tym portalu jak jebane trole.
On już się nie wypowie na tym portalu
co ci on przeszkadzał, dawał jaja i fajnie wkurwiał niektórych,
ja tam miałem bekę z tego
#freepoligon6
Na główną wrzucane są jakies gówna jak z demotywatorów, a banujecie jednego z nielicznych, którzy chociaż próbowali robić coś wpisującego się w charakter strony, kurwa pora umierać.
#freepoligon6
Na główną wrzucane są jakies gówna jak z demotywatorów, a banujecie jednego z nielicznych, którzy chociaż próbowali robić coś wpisującego się w charakter strony, kurwa pora umierać.
Kpisz chyba teraz. Jak jego monotematyczne wypowiedzi są dla Ciebie istotą tej strony to chyba zapomniałeś dodać "moim skromnym zdaniem". Każdy może mieć różne podejście do psów ale nie trzeba obrażać swojego rozmówcy przy wymianie poglądów na ten temat. To był (jak miło napisać w czasie przeszłym) chory psychicznie człowiek albo tzw troll. Nie pisał co uważa tylko pisał tak, żeby wkurwić innych. Niech zostanie tam gdzie jego miejsce czyli w piwnicy bez dostępu do szerszego audytorium. Życzę mu jak najlepiej ale nie tutaj.
Usunięcie takiego użytkownika rzeczywiście przywraca wiarę w adminów bo przecież od tego są aby jak sama nazwa wskazuje moderować przebieg dyskusji i usuwać niepotrzebne prostactwo
Kpisz chyba teraz. Jak jego monotematyczne wypowiedzi są dla Ciebie istotą tej strony to chyba zapomniałeś dodać "moim skromnym zdaniem". Każdy może mieć różne podejście do psów ale nie trzeba obrażać swojego rozmówcy przy wymianie poglądów na ten temat. To był (jak miło napisać w czasie przeszłym) chory psychicznie człowiek albo tzw troll. Nie pisał co uważa tylko pisał tak, żeby wkurwić innych. Niech zostanie tam gdzie jego miejsce czyli w piwnicy bez dostępu do szerszego audytorium. Życzę mu jak najlepiej ale nie tutaj.
Usunięcie takiego użytkownika rzeczywiście przywraca wiarę w adminów bo przecież od tego są aby jak sama nazwa wskazuje moderować przebieg dyskusji i usuwać niepotrzebne prostactwo
Trollował i było to zabawne (moim skromnym zdaniem), tzn. nie tyle samo trollowanie - co święte oburzenie zwierzolubów-psychopatów (stawianie na równi zwierząt i ludzi uważam za chorobę psychiczną nie mniejszą niż znęcanie się nad nimi), ale idąc tym tokiem rozumowania, to przypomnij sobie ilu było (jest?) tu trolli "antypolaków", którzy wkurwiali ludzi swoimi ojkofobicznymi komentami, co z nimi ? Zostali zamilczeni i poszli w chuj albo zamknęli pyski - bana nie dostali (chyba, że o czymś nie wiem). No i bez przesady, na tej stronie każdy każdego obraża za posiadanie innego zdania.
bez dostępu do szerszego audytorium.
Tak się składa, że sadol to był tylko % jego działalności.
bana nie dostali
Loaloa został załatwiony w ten sam sposób.
Co tak naprawdę stało się z Bongmanem?
Co tak naprawdę stało się z Bongmanem?
Przestał się udzielać ale co jakiś czas się loguje.
Widzę, że umiejętność czytania ze zrozumieniem nie jest twoją mocną stroną. Dostał BANA za nagminne obrażanie użytkowników a nie za teksty o psach. Dodatkowo 4 osoby wypowiadające się w tym temacie otrzymały ostrzeżenia za to samo -kolejne ich takie komentarze również skończą się zgodnie z regulaminem blokadą konta.
Więc swoje teorie schowaj sobie głęboko w tyłek.