📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
miałam cichą nadzieję że spanikuje i podniesie głowę...
... celowo przewinąłem na sam koniec, żeby zobaczyć mięsko, a tu dalej hindus ;/ chujowo
On chyba nie wie, że trzeba wskoczyć pod pociąg tak, żeby go jebnął..
Ale by były jaja, jak by jakiś hak wystawał i go złapał za dupę ;P
zna ktoś może film z taką akcją która nadawała by się na harda ?
szkoda ze ktos nie sral ciapaty by sie zdziwil
Że też nikt wody nie spuszczał
jakotakojest napisał/a:
Dla tego! pod wagonami powinni Haki montować!!!
"Dlatego" cieszę się, że już 1 Wrzesień! Ty i reszta "tempych chujków" nie będziecie tu włazić tak często i razić reszty brakiem podstaw gramatyki! Do szkoły matoły!
Walić haki, powinny być pod każdym zestawem kół szybko obracające się ostrza, przy okazji trawę wytnie.
hindus dostał złotym deszczem, na kamerze są krople. Szkoda, że nikt w pociągu nie walił kupy
@czajka
Byle się dopierdolić. Jak cie rażą błędy to leć na Polski w swojej gimbazie.
Byle się dopierdolić. Jak cie rażą błędy to leć na Polski w swojej gimbazie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów