i poszła sobie...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
slawek7s, w UK, np. w Londynie każdy przechodzi praktycznie gdzie chce a piesi nie stoją na światłach na czerwonym jeśli nic nie jedzie, bo tam światła nie są obowiązkiem a tylko wskazaniem.
Więc twoja teoria o zacofaniu jest błędna
Centurion napisał/a:
slawek7s, w UK, np. w Londynie każdy przechodzi praktycznie gdzie chce a piesi nie stoją na światłach na czerwonym jeśli nic nie jedzie, bo tam światła nie są obowiązkiem a tylko wskazaniem.
Może masz racje, ale Angoli za całkiem normalnych też nie uważam
Baba przechodzi a ruscy mają coraz lepsze kamerki w pojazdach...
polonia66 napisał/a:
z pewnością
Tylko jest jedno pytanie, wiesz jak?
Tak wiem jak, aczkolwiek prywatnych lekcji nie udzielam.
Odpowiedz na następne pytanie:
Tak mam czym
Ja słyszałem, że hamowanie przed psem powoduje więcej szkoód niś pożytku. Ten koleś powinien dodać gazu, ale szkoda mi jego eleganckiego, zabytkowego wozu. Jednak z drugiej strony czego się nie robi, żeby zniszczyć paskudne, perfidne robacwo, kórego na drogach jest pełno. N tej drodze powinna zostać marmolada!!!!! hahahahahahahahahahahaha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów