📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
5g, koronawirus, chiny, korea, lewaki, murzyny, juz mnie kurwa glowa od tego boli
mazga50 napisał/a:
Czekam, kiedy Amerykanie zaczną rozliczać te małpy za ten rozpierdol.
Rozliczą na wyborach, jak zagłosują na Trumpa, który niebawem pewnie zrobi porządek w kraju
Ty kurwa xD Czy on złożył pałkę o dach samochodu? XD JAPIERDOLE.
KOSMOS.
KOSMOS.
I kurwa dobrze. Jebani popierdolence klękający przed zasranymi czarnuchami co im srają na własnym podwórku. Niech ich walą w dupe, biją gwałca i rabują. Więcej takich filmów i w naszym zaścianku bardziej czarnuchow nie będziemy lubić. Gdzie ta zaraza się zjawia tam jest syf i brud. Jebac czarnych podludzi
mateo2012 napisał/a:
Ty kurwa xD Czy on złożył pałkę o dach samochodu? XD JAPIERDOLE.
KOSMOS.
no też mnie to rozjebało xD
po jej wypowiedziach można wnioskować, że albo nie słyszała poleceń i objaśnień szeryfa, gdy prosił by wysiadła, ALBO (co jest bardziej prawdopodobne) jest głupią manipulantką
tłumaczenie, że nie chciała wysiąść, bo NIE MÓWIŁ jej, że jest zatrzymana (co oczywiście miało miejsce) jest tak debilne, że nie byłoby mi jej szkoda nawet po sfloydowaniu
tłumaczenie, że nie chciała wysiąść, bo NIE MÓWIŁ jej, że jest zatrzymana (co oczywiście miało miejsce) jest tak debilne, że nie byłoby mi jej szkoda nawet po sfloydowaniu
po mojemu to oboje dali dupy
Ja tu widzę dwoje idiotów, policjanta, który najzwyczajniej w życiu mógł dać jej pouczenie, wezwać ją do ruszenia samochodu z przejazdu, ale nie ta pizda z blachą odrazu wyskoczył z samochodu z ryjem "wysiadaj z samochodu", założe się ,że gdyby wam Janusze się taka sytuacja z psem służbistą trafiła to byście zaraz na FB wyzywali owego chuja, druga idiotka to ta baba, zbędne dyskusje.
hahahaha aż się kurwa zdziwisz! a zwłaszcza Meksykanie, murzyni i inni legalni imigranci , których razem jest więcej niż konserwatywnych pojebów.
TranzystorWyklęty napisał/a:
Rozliczą na wyborach, jak zagłosują na Trumpa, który niebawem pewnie zrobi porządek w kraju
hahahaha aż się kurwa zdziwisz! a zwłaszcza Meksykanie, murzyni i inni legalni imigranci , których razem jest więcej niż konserwatywnych pojebów.
Dlaczego ja mam wrażenie, że większość "police brutality" to akcje tego typu?
Tak bardzo bym chciał oglądać takie filmy z Polski, jak policja się nie pierdoli z tymi patusami-sebeczkami-mordeczkami-wariatuńciami, ale niestety - nasi są mocni jedynie jak napierdalają i rażą prądem w czterech bezbronnego człowieka na komendzie
ProVVe napisał/a:
I bardzo kurwa dobrze... Teraz jeszcze kilka milionów małp i lewaków z ulic posprzątać... Najlepiej raz a porządnie
jak to zrobić u nas się dzidostwo rozpasało patrz warszawka a teraz w prezydenta ido...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów