Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cudownie jest widzieć taką bezradność u tych bambusów

Uwielbiam szczęśliwe zakończenia.
Jutro wyjda na wolność i go zastrzelą
Chyba kraje kolego pomyliłeś. To się stało w Kolumbii a nie w Polsce. Posiedzą dobre kilkanaście lat, choć wątpliwe czy przeżyją tamtejsze więzienie. Polskie więzienia to totalna dolina muminków w porównaniu z południowo-amerykańskimi.
Po tych lekkich kopach kopach i po tym jak mu na końcu rzucił czapką w głowe a nie zaj🤬 buta na ryj
Raczej ustawione
może akurat nie z tych powodów(choć też),. ale uważam że filmik jebie fejkiem.
może akurat nie z tych powodów(choć też),. ale uważam że filmik jebie fejkiem.
Policjant wchodzący na pewniaka w takim kraju na dwóch typów z bronią w zamkniętym sklepie?
Gość który powinien dostać od razu kulkę w łeb, robi z siebie bohatera ?
Pakując piłkarskie koszulki które są na bank podjebkami ?
Ruszająca się kamera ?
I kolejne pytanie
Co tam zaplecza nie było ? to gdzie on chodził się wysrać?
O to ci bardziej chodziło ?
Policjant wchodzący na pewniaka w takim kraju na dwóch typów z bronią w zamkniętym sklepie?
Gość który powinien dostać od razu kulkę w łeb, robi z siebie bohatera ?
Pakując piłkarskie koszulki które są na bank podjebkami ?
Ruszająca się kamera ?
O to ci bardziej chodziło ?
generalnie o drewniane aktorstwo.
nie chce mi się pisać(idę spać xD ), ale jebie fejkiem.
nie sapię do Opa, chciałbym więcej takich filmików, no ale ten akurat mi śmierdzi.
[ Dodano 2024-06-07, 01:36 ]
Co tam zaplecza nie było ? to gdzie on chodził się wysrać?
też mnie zastanowiło.
to bardziej garaż jakiś, robiący za sklepik. xD
Straszne ciamajdy, unieśli roletę troche, wystarczyło włożyć stojak ten w prawym rogu i zrobić dźwignie, podnieść nawet na 30cm i postraszyć gościa bronią to by puścił, pierwsza myśl jaka przyszła mi do głowy. A właściciel, czy pracownik też wcale nie taki geniusz, za parę podkoszulków, czy innych szmat teraz już zawsze na widok gościa w kasku będzie popuszczał ze strachu, idąc każdą uliczką będzie zerkał co chwile przez ramie, biorąc pod uwagę w jakim kraju akcja miała miejsce, mimo że złodzieje to ewidentne lamusy i nie ogary, niepewność już zawsze z nim zostanie
jesteś debilem jakich mało
[ Dodano: 2024-06-07, 08:23 ]
I teraz nie ma mu co gratulować, przyjdą ich koledzy albo oni sami i wpakują mu kule prosto w łeb, trzeba było odstrzelić to by było przynajmniej o dwóch mniej. Jeszcze ciekawe kto broń znajdzie - bo policmajster do samego końca broni szukał a ten ciemniejszy zdążył mu już wstać.
Ten policjant to jakiś Robocop. Sam wchodzi na dwóch uzbrojonych bandytów. Szacunek. Harry Callahan wysiada.
Dokładnie to miałem napisać.
Tam policja się nie p🤬li, mają odpowiednią reputację, pewnie to zadziałało.
Straszne ciamajdy, unieśli roletę troche, wystarczyło włożyć stojak ten w prawym rogu i zrobić dźwignie, podnieść nawet na 30cm i postraszyć gościa bronią to by puścił, pierwsza myśl jaka przyszła mi do głowy. A właściciel, czy pracownik też wcale nie taki geniusz, za parę podkoszulków, czy innych szmat teraz już zawsze na widok gościa w kasku będzie popuszczał ze strachu, idąc każdą uliczką będzie zerkał co chwile przez ramie, biorąc pod uwagę w jakim kraju akcja miała miejsce, mimo że złodzieje to ewidentne lamusy i nie ogary, niepewność już zawsze z nim zostanie
Żadna mafia nie przyzna się do takich zjebów. Tak to jest z tymi kartelami, szanują jak jest się skutecznym, a jak nie - to nie ma co marnować sił na płotki, są następni na ich miejsce. W więzieniu będą robić za worki na spermę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie