📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
"Jeśli coś jest głupie, ale działa, to nie jest głupie"
Jak się pracuje w Januszexie i jest się zastraszonym przez przełożonych to tak to jest.
nawet pies sie zastanawa co gosciu odjebal
Zatrzymałby, ale nie zdążył zmienić kostiumu. Superman bez kostiumu nic nie zrobi.
_Yarko_ napisał/a:
"...zginął bo tego nie przeżył", "...przeżył gdyż go nie zabili."
Ciekawy opis stanu ofiary.
a gdybyś chciał dowiedziec sie faktów to osoba z filmu zgineła na smierć.
Dla mnie to nagroda Darwina za IQ.
Ale miał od uja czasu by wskoczyć do szoferki i zaciągnąć ręczny. Kumpel miał podobnie ale z osobówka. Zajechaliśmy pod blok po kumpla i zapomniał zaciągnąć ręcznego a ze jak sie wjeżdża pod blok to droga jest pod małym kontem i zaczęła zjeżdżać z podobna prędkością ale udało mu się opanować sytuacje. Wiec tutaj tez by zdążył
o co wam chodzi? przeciez elegancko zamortyzowal kolizje, nawet lakieru nie zadrapal. w sumie mogl reka albo noga ale uzyl tego co naj mniej uzywal.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów