Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakbys o sobie pisal
Widzę, że jesteś z tych tumanów, co jak krzyczą, że ruchają to się pytasz w którą stronę się wypiąć?
Dzban jebany, z reszta jak większość ludzi, władza z roku na rok upierdala ludziom prawa, a ten jeszcze krzyczy więcej! Juz niedlugo to kurwa na chodniku bramki postawia i będziesz płacił Panu za przejście. Ludzie juz kurwa nie mają chęci do życia, największym tumanom wmówiono, że trzeba jebac 80h tygodniowo, żeby nazwać to godnym życiem. Pod głupimi pretekstami jesteśmy trzymani w domu i wypuszczani jak psy w kagancach na dwor... ktoś tam na górze płacze ze śmiechu. No, ale ja jestem glupi, przecież to wszystko kurwa po to, żeby żyło się lepiej!
Nie pozdrawiam, życzę Ci jebania w kamieniołomach do usranej śmierci i jeszcze żeby Cie kurwa jakis zyd capo pilnował
dziękuję Panie Doktorze.Rozpoznanie: hipsterska morda, "znający swoje prawa" typ po 30stce, ostentacyjnie unikający odpowiedzi na pytania proste jak 2+2 i do tego jeszcze nagrywanie telefonikiem bo on jest panem i włatcom którego nikt nie może ruszyć i niczego mu nie można zabronić.
Diagnoza: spierdolenie.
Zalecane leczenie: eutanazja.
Widzę, że jesteś z tych tumanów, co jak krzyczą, że ruchają to się pytasz w którą stronę się wypiąć?
Dzban jebany, z reszta jak większość ludzi, władza z roku na rok upierdala ludziom prawa, a ten jeszcze krzyczy więcej! Juz niedlugo to kurwa na chodniku bramki postawia i będziesz płacił Panu za przejście. Ludzie juz kurwa nie mają chęci do życia, największym tumanom wmówiono, że trzeba jebac 80h tygodniowo, żeby nazwać to godnym życiem. Pod głupimi pretekstami jesteśmy trzymani w domu i wypuszczani jak psy w kagancach na dwor... ktoś tam na górze płacze ze śmiechu. No, ale ja jestem glupi, przecież to wszystko kurwa po to, żeby żyło się lepiej!
Nie pozdrawiam, życzę Ci jebania w kamieniołomach do usranej śmierci i jeszcze żeby Cie kurwa jakis zyd capo pilnował
Ale ty masz przejebane życie, chyba jebiesz dwunastki w jakiejś fabryce i ledwo ci na czynsz starcza. Tyle bólu dupy u kogoś to dawno nie widziałem. I oczywiście to że masz spierdolone życie to nie twoja wina tylko wszystkich dookoła
typ bardziej jak to jest teren prywatny to pies ma chuja do gadania.
i tu juz wiadomo ze jedyne co wiesz to jak zwalic sobie konia i odpyskowac matce
Znowu o sobie piszesz
Kurwa ale z większości z wad to młotki, stulejarze co w realnym życiu nie podejdą do dziewczyny. Kompletne ameby, typ bardziej jak to jest teren prywatny to pies ma chuja do gadania...Prewencja to najgłupsze zjawisko jakie jest, żadne zdarzenie nie jest takie same, ale pod pretekstem jakieś patologicznej jednostki odbiera się prawa normalnym ludziom.
Szczerze mówiąc nie bardzo wiem czemu posiadanie swojego zdania czyni ze mnie stulejarza i amebe?
No chyba, że powodem jest posiadanie zdania odmiennego od twojego co z automatu czyni mnie gorszym człowiekiem.
Ogólnie nic nie mam do gliniarzy. Robota jak każda inna i jak w każdej innej są jednostki normalne i pojebane.
Jednakże gdyby nie ta prewencja to wielu tych normalnych ludzi zaczęło by się zachowywać nienormalnie.
Zresztą kto ma oceniać na ulicy czy ktoś jest normalny czy nie?
Josef co 20 lat gwałcił własną córkę w piwnicy też był normalny. Nikt się nie zorientował.
Teren prywatny to teren prywatny.
Rozumiem, że jak tobie wejdzie ktoś na plac to nic nie robisz aby nie ograniczać jego praw?
A ja osobiście bym wolał żeby w Polsce teren prywatny był traktowany jak w stanach.
Wlazł mi na plac, chuj wie kto i po co to wyciągam kapiszony i mam prawo do typa napierdalać.
I jeszcze co do gliniarzy.
Jak trafisz na kurwe to po zawodach ale są też normalni.
Jakiś czas temu zrobiliśmy z kumplami libacje na mieście.
Ogólnie byliśmy spokojnie i cicho na tyle na ile banda najebanych typów może być.
Podjechał patrol.
Pogadali i powiedzieli żebyśmy sobie poszli bo ludzie dzwonią ze skargą.
Grzecznie zebraliśmy mandzur i poszliśmy gdzie indziej.
Nawet bez mandatu a spokojnie mogli nas na izbę zwinąć i potrzymać.
Tak, więc moim zdaniem nie masz racji a obrażanie innych tylko dlatego, że mają odmienne zdanie od twojego, stawia Cię w jednym szeregu z tymi co te prawa ograniczają.
diagnoza ruro jebana to że nic nie robił tylko jadł żarcie pod lokalnym fastfoodem i według wszelkich przepisów niepowinno nic mu grozić, a idzie do aresztu przez takie łamiące prawo kurwy, za nasz hajs, podatników, i jeszcze dostanie odszkodowanie jak wytoczy sprawę + trzeba zapłacić pensje tym niebieskim frajerskim świniom zamiast im potrącać z wypłat. I na koniec takie spierdoliny umysłowe jak ty, jak nic nie masz do ukrycia to pokaż bla bla, to pokaż cwaniaku swoje adresy, kartę chorób zdjęcia rodzinne numery kont hasła, przecież nie masz nic do ukrycia, a jak ktoś ci ukradnie coś to zgłosisz na bohaterską policję to napewno ci pomogą odzyskać dobra pało
Kurwa ale z większości z wad to młotki, stulejarze co w realnym życiu nie podejdą do dziewczyny. Kompletne ameby, typ bardziej jak to jest teren prywatny to pies ma chuja do gadania.
panie prawniku z korporacji zajmującej się sprzedażą środków czystości do kibla! masz pojęcie jak kot o kwaśnym mleku! "pies ma chuja do tego" pod warunkiem, że jesteś na swoim terenie, a jeżeli nie jesteś właścicielem terenu, znajdujesz się na nim wbrew\ woli właściciela to twoje "chuj do tego" traci na znaczeniu zajmij się lepiej obdzwanianiem kolejnych numerów z kupionej bazy!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów