18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 8 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 33 minuty temu
Łapcie sadole od znanego tutaj Tasaka (a raczej jego grupy) filmik jak gnębią czarnucha pedała. Warto obejrzeć całe bo jest się z czego pośmiać

Jak się spodoba to wrzucę jak Tasak tańcuje z 2 pedziami i ma przy tym niezły ubaw

Uprzedzę jak by ktoś pisał że to jest reżyserowane; nie, nie jest. Zadaniem takiej grupy jest podszyć się pod pedała (i nie tylko pedała, ale zaaranżować spotkanie z pedofilem albo złapać dilera) i zwabić np. takiego osobnika do właśnie takiego miejsca i "pobawić" się z nim
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
okońowaty 2014-01-25, 16:46 2
murzyn + pedał + Rosja = samobójstwo
Zgłoś
Nikolay 2014-01-25, 17:13 1
ale wanna brudna od tego murzyna
Zgłoś
Manian 2014-01-25, 17:14
24:10 przecież on kurwa pije polską PEREŁKĘ !
Zgłoś
milosciprzyjazn 2014-01-25, 17:18
MadDave napisał/a:

okurwa mógłbym być w takich akcjach antypedalskich czuje że bym się tam spełniał. Wincyj kurrrwa!!!

Widzę, że bardzo ciągnie cie do pedałów
Zgłoś
preliator 2014-01-25, 17:50 10
Kurwa nawet się homoś nie może bez stresu bo jakaś banda naćpanych przyjebów z kompleksami, bez życiowych aspiracji gnid społecznych się nudzi... Można nie tolerować, brzydzić się, demonstrować że to zboczenie, wolność poglądów jest ok, ale znęcanie się i łamanie podstawowych praw to patologia.
Zgłoś
klaszak 2014-01-25, 19:22
Manian napisał/a:

24:10 przecież on kurwa pije polską PEREŁKĘ !

mi się wydaje że to jednak stella artois
Zgłoś
contowsky 2014-01-25, 21:59
słabe, widziałem lepsze akcje u ruskich
Zgłoś
hogg 2014-01-25, 22:05
Szlachcic_Cygański napisał/a:

Tasak po rosyjsku to tesak. Tasak ma zrusycyzowane polskie nazwisko - Marcinkiewicz. Więc nie można wątpić w jego Polskość jak i brak... Napisałem ponoć, a nie, że jest Polakiem.

No to grubo pojechałeś po koledze Tasak to narzędzie kuchenne a tesak to sprzęt militarny. Taki zajebiście długi nóż. Po za tym sam Tesak tłumaczy swoją ksywę na ang. jako Slesher.
Zgłoś
Samudaripen 2014-01-25, 22:30
Kurwa nie rozumiem nic po rusku, ale z filmiku zrozumiałem, że grupa homoseksualnych rasistów + jedna transwestyta napadli na małego chudego murzynka i każą mu uczestniczyć w ich gej party i dają upust swoim sadystycznym zachciankom znęcając się nad nim.. sic! -.-

Pewnie po filmiku wszyscy zwalili sobie przed nim konia spuszczając się na niego pokazując jacy to są kurwa antyhomo... ja pierdole co za jebane ruskie bydło. A ten kto dał piwo i im przyklaskuje też pewnie pedał bo nie wiem jak takie gówno może się podobać, spójrzcie jak ten rusek się dobrze bawi tańcząc przy pół nagim murzynku, ten jego kurwa wzrok on w myślach mu już pewnie obciąga.. no ale tak to już jest z tymi "narodowcami" zobaczą trochę egzotyki i reagują.. coś im nie pasi oni są biali a on czarny, jedni w takim wypadku poszli by mu najebać, inni go zwyzywają, a oni zmusili go do uczestnictwa w gejparty pierdolone ruskie pedały.
Zgłoś
Arkadio_Morale 2014-01-25, 23:26
Dobrze, że wszystko zrozumiałem
Zgłoś
BiałyPiotr 2014-01-26, 5:58
aargh napisał/a:

Wg. mnie totalne gówno. W 32:40 - jeden wygląda jak by sie nażarł dropsów i patrzy tępo w dal, a drugi wygląda jak as kier z krzywym nosem.

Gwoli usprawiedliwienia. Jestem hetero, nienawidze cyganow, ciapatych, czarnych, partii politycznych, gorąca, gwalcicieli, pedofili.
Po prostu ten z filmu czrnuch zabil by sie o sciane jak by sie na niego ktos zamierzyl..
Material chujowy.
Pozdrawiam.

Jednak jesteś pedałem, bo oceniasz filmik na podstawie wyglądu nagrywających...
Zgłoś
ArlandisKane 2014-01-26, 14:51 1
pemb napisał/a:

Niech rucha kogo chce, nawet Polki. Lepszy czarnoskóry pedał niż klecha posuwający dzieciaki na oazach.

Hahaha, co Ty pieprzysz?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem