📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Zajebiste fale idealne do wind surfing'u
Na filmie widać huragan a ma on to do siebie, że pcha masę wody, nie tylko tworzy fale, dlatego podczas kręcenia tego filmiku latarnia jest dalej w oceanie niż się wydaję. Po za tym pewnie stoi na jakiejś skale blisko brzegu.
Śmiem twierdzić, że było już coś baaaardzo podobnego...
sadistic.pl/gniew-oceanu-vt85443.htm
Tyś kurwa windsurfera widział kiedy?
sadistic.pl/gniew-oceanu-vt85443.htm
DanielMarley napisał/a:
Zajebiste fale idealne do wind surfing'u
Tyś kurwa windsurfera widział kiedy?
Kiedyś kiedyś gdy byłem na kolonii letniej w Ustce płynęliśmy kutrem jak się sztorm zaczynał. Porzygać się szło. Ale kurwa jak zobaczyłem ten materiał jak dziób statku skacze paręnaście metrów w górę i w dół to ja cie pierdole słów brak...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów