Miej sumienie, żryj kamienie!
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
A sory, zapomniałem że większość z was to jebani gimnazjaliści albo półmózgi które, nawet nie wiedzą czym sarkazm jest.
czy wy kurwa potraficie rozpoznać sarkazm?
Jest szansa, że tak - i tak naprawdę odpowiadają sarkazmem na sarkazm. Sarkcepcja.
spójrzmy na to z perspektywy mięsożerców: Na dzisiejszych farmach rośliny od młodości są tłoczone na pierońsko ciasnych polach uprawnych, obsypywane gównem i chemią, tylko po to aby urosły większe. Po czym są bestialsko zabijane, przez wyrwanie z ziemi razem z korzeniami przez zmechanizowaną rzeźnię na kołach. Ich ciała są wrzucane na naczepy, po czym myte i rozwożone do marketów. W marketach ich zwłoki leżą na wystawie, a ludzie oglądają i macają je, patrząc które by im bardziej smakowały. Przecież to jedno wielkie pole zbrodni. Gdyby takie rzeczy robiono upośledzonym ludziom, ludzie zareagowaliby "o żesz kurwa, ja pierdolę, ty pojebany psychopato znęcający się nad roślinami". Więc z jakiej racji rośliny są kurwa gorsze od zwierząt.
Nie podpowiadaj bo ktoś faktycznie podchwyci...
Jest szansa, że tak - i tak naprawdę odpowiadają sarkazmem na sarkazm. Sarkcepcja.
Wiesz co jest gorsze? ŻE TO JEDNAK KURWA NIE JEST SARKAZM
Poszukałem tego po YT i znalazłem oryginalny filmik na oficjalnym koncie PETA.
Myślałem, że ktoś nagrał to dla jaj ale to zaplanowana akcja była. W sumie nieźle wyszło, bo zyskało trochę popularności.
spójrzmy na to z perspektywy mięsożerców: Na dzisiejszych farmach rośliny od młodości są tłoczone na pierońsko ciasnych polach uprawnych, obsypywane gównem i chemią, tylko po to aby urosły większe. Po czym są bestialsko zabijane, przez wyrwanie z ziemi razem z korzeniami przez zmechanizowaną rzeźnię na kołach. Ich ciała są wrzucane na naczepy, po czym myte i rozwożone do marketów. W marketach ich zwłoki leżą na wystawie, a ludzie oglądają i macają je, patrząc które by im bardziej smakowały. Przecież to jedno wielkie pole zbrodni. Gdyby takie rzeczy robiono upośledzonym ludziom, ludzie zareagowaliby "o żesz kurwa, ja pierdolę, ty pojebany psychopato znęcający się nad roślinami". Więc z jakiej racji rośliny są kurwa gorsze od zwierząt.
Rośliny nie mają swiadomości i zakończeń nerwowych. możesz sobie nimi dupe podetrzeć , a one maja to w dupie.
Psy to nie to samo co inne zwierzęta. Pies to wilk który ewoluował przy człowieku przez wiele tysięcy lat. Raczej nie ma zwierzęca które tak współgra uczuciowo z człowiekiem jak pies.
Psy to nie to samo co inne zwierzęta. Pies to wilk który ewoluował przy człowieku przez wiele tysięcy lat. Raczej nie ma zwierzęca które tak współgra uczuciowo z człowiekiem jak pies.
Rośliny nie mają swiadomości i zakończeń nerwowych. możesz sobie nimi dupe podetrzeć , a one maja to w dupie.
Rośliny słyszą, kiedy są zjadane, odkryli naukowcy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów