Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przydali by się tacy w naszym rządzie, przez pare minut naprawdę wyczyścili by parę chwastów
i kogo by zabili? dode? najmana? wojewodzkiego? fajnie, ze typ sie wkurwil co mu mass media wciskaja za gowno, tylko czemu zaczal sie wyzywac na przypadkowych/nieuprzejmych ludziach zamiast na kims kto jest za to odpowiedzialny?
ta pierwsza blondyneczka mogla byc nawet w porzadku, ale co tam. grala rozpieszczona suke w jakims reality show to trzeba ja zajebac.
jakby typ teraz znalazl wlasciciela spolki, ktora ma w swoim posiadaniu stacje, ktora emituje takie programy, i ktory jest odpowiedzialny za puszczane w telewizji scierwo, to moglaby byc ciekawa produkcja.
takto mamy nedzna mieszanke "urodzonych mordercow", bez pieknego watku milosnego szalonych ludzi i psychodelicznego klimatu, ze "swietymi z bostonu" tylko bez tej pieknej idei. czyli obydwa te filmy pozbawili tego co nadawalo im ich wartosc i tak powstal kolejny politycznie poprawny chlam z linii produkcyjnej hollywoodooo piypul
jeszcze kurwa, jak to wyglada. jakis lekko zzulony ksiegowy majacy jak widac ciezka depresje jezdzi zoltym, oczojebnym, zadbanym sportowym autem???? to juz sobie kurwa kpia w najlepsze ze swiadomosci szarej masy przed odbiornikami.
i mam nadzieje, ze ta typiarke przynajmniej wyruchal, bo jak nie to ten film powinien byc w kategorii fantastyka.
gdzie sie podziali, tamci filmowcy...
i kogo by zabili? dode? najmana? wojewodzkiego? fajnie, ze typ sie wkurwil co mu mass media wciskaja za gowno, tylko czemu zaczal sie wyzywac na przypadkowych/nieuprzejmych ludziach zamiast na kims kto jest za to odpowiedzialny?
ta pierwsza blondyneczka mogla byc nawet w porzadku, ale co tam. grala rozpieszczona suke w jakims reality show to trzeba ja zajebac.
jakby typ teraz znalazl wlasciciela spolki, ktora ma w swoim posiadaniu stacje, ktora emituje takie programy, i ktory jest odpowiedzialny za puszczane w telewizji scierwo, to moglaby byc ciekawa produkcja.
takto mamy nedzna mieszanke "urodzonych mordercow", bez pieknego watku milosnego szalonych ludzi i psychodelicznego klimatu, ze "swietymi z bostonu" tylko bez tej pieknej idei. czyli obydwa te filmy pozbawili tego co nadawalo im ich wartosc i tak powstal kolejny politycznie poprawny chlam z linii produkcyjnej hollywoodooo piypul
jeszcze kurwa, jak to wyglada. jakis lekko zzulony ksiegowy majacy jak widac ciezka depresje jezdzi zoltym, oczojebnym, zadbanym sportowym autem???? to juz sobie kurwa kpia w najlepsze ze swiadomosci szarej masy przed odbiornikami.
i mam nadzieje, ze ta typiarke przynajmniej wyruchal, bo jak nie to ten film powinien byc w kategorii fantastyka.
gdzie sie podziali, tamci filmowcy...
Posluchaj co blondyneczka mowi kiedy celuje do niej z pistoletu... tam juz chyba nie grala.
Zreszta z tego co widzialem na tym trailerze to koles ma raka i postanawia rozjebac wszystko zanim zginie, pewnie sprzedal dom i kupil to camaro.
Wyjebał tych co go wkurwiali. Tu nie ma co filozofować. Poza tym biorąc tą blondyne pod uwage myslisz że może być spoko. Jakby była mądra ( i tu o kazdym człowieku telewizji mówie również ) to by wiedziała że to co robi na wizji jest dnem i by tego nie robiła. A jeśli robi takie gówno dla kasy i niszczy poziom kinematografii i kultury w USA to chyba jest powód żeby ją odjebać. Oczywiście z punktu widzenia tego zrozpaczonego bohatera. Rozumiem gościa
Jakby była mądra ( i tu o kazdym człowieku telewizji mówie również ) to by wiedziała że to co robi na wizji jest dnem i by tego nie robiła. A jeśli robi takie gówno dla kasy i niszczy poziom kinematografii i kultury w USA to chyba jest powód żeby ją
jakby on byl madry to by zabijal zrodlo problemu, a nie skutki. wiec powinien smialo zaczac od siebie. a poziom kinematografii i kultury w USA i na swiecie to niszcza glownie producenci
@Rakmozgu
to jeszcze wieksza beka, jak probuja ludziom wciskac, ze te reality show sa prawdziwe
a za auto sory, odszczekuje
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów