Za 500 złotych.
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Jestem pewien że za 3-4 lata dostaniemy za to nobla z ekonomii w końcu to perpetum mobile rozdajesz 500 a zarabiasz 1000. Jak byś chciał trochę sam rozdać i spróbować rozwinąć swoją własną domową gospodarkę podam ci mój nr konta do przelewu.A że 500+ pchnęło gospodarkę do przodu
Czyli za więcej niż 500 to wszystko w porządku?
Obrazek
Ja pierdolę, następny...
Obrazek[/quote
Archeolog - czytaj debilu ze zrozumieniem. Nie napisałem, że najważniejsze, że jest 500 + ani nie, że najważniejsze że nie ma uchodźców/imigrantów tylko czy gdyby sytuacja się odwróciła byłby taki sam ból dupy (jaki ty masz w tej chwili).
czy ja jestem jedynym na tej szanownej stronie, któremu zarówno opcje z prawa jak i lewa w Polskim sejmie nie odpowiadają?
Tak połowa narodu, frekwencja 50.92%, głosów na pis 37.58%. Nie zmienia to faktu że kawał ludu wybrało partię która ma rządzić krajem bo obiecano im miesięcznie socjal w wysokości dniówki sąsiada za odry z pieniędzy podatników (nie mówmy o sporej części wyborców pisu "podatnicy", bo większość rycerzy pisu nigdy się pracą nie skalała i nie skala). Poza tym nikt na świecie już poważnie polski nie bierze, ze względu na maniane którą odpierdalają ludzie którzy powinni świecić klasą i przykładem, obie strony świętej wojny. Miesięcznice i kontrmiesięcznice, ciągłe kłótnie i publiczne wyzwiska, promowanie różnych typów patologii. No ale poland strong, lider europy i w ogóle tarcza antyciapakowa (jakby na dłuższą metę ktoś dawał jebanie o to czy polacy chcą imigrantów czy nie)
Nie za 500zł tylko za 500 zł miesięcznie! Ludzie, przecież socjal nie jest niczym niezwykłym. W każdym kraju na zachodzie obywatele dostają pieniądze na dzieci. Dlaczego? Bo dzieci są dobrem narodu! Nawet te z rodzin patologicznych bo ktoś w końcu musi śmieci wywozić, zamiatać ulice czy wywozić szambo. Debilem jest ten co myśli, że liczą sie tylko ci wykształceni. Gdyby każdy był wykształcony to kto by kible czyścił? Już teraz jest problem bo każdy średnio rozwinięty zjeb chce magistra. Prawda jest taka, że jedynie rząd PIS dał cokolwiek obywatelom, tym zwykłym szarakom.
Dodatkiem jest to, że wziął się za kurwy robiące wałki na vacie a to akurat wpływa korzystnie na moją uczciwie działająca firmę.
Widzę twardy elektorat. A na rydzyka już przelałeś w tym miesiącu i kolbę proboszczowi ojebałeś?
Wolę pis i nie dla 500 plus ale właśnie za to, że nie ściągneli inmigrantów. Lewackie ścierwa chcą nam zrobić kolejny majdan bo nie pasuje im obecna władza. I za kasę sorosa chcą wywołać zamieszki.
Widzę twardy elektorat. A na rydzyka już przelałeś w tym miesiącu i kolbę proboszczowi ojebałeś?