18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:39
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Godzilla
A................4 • 2013-10-20, 22:15
Cóż, chyba każdy zna Godzillę, króla potworów.
Klasyk.
Na 2014 rok przewidziano premierę najnowszej Godzilli, która na szczęście ma mało wspólnego z tą amerykańską jaszczurką z 1998 roku.
A więc mimo, że nowy film robią Amerykańce to wracamy tu do korzeni Godzilli i jej starego wyglądu
A więc przestawiam wam teaser filmu, myślę, że się tu nadaje bo już po samym dość sadolowym teaserze widać, że będzie niezła jatka

P.S. Warner Bros wszędzie blokuje ten filmik (prawa autorskie bla bla bla) więc na youtube raczej go nie zobaczycie
Zgłoś
CYPRIAN 2013-10-21, 10:09
niech zgadne brus łylis go na końcu zajebie nożem do obierania ogórków
Zgłoś
Esperalx 2013-10-21, 10:48
werther napisał/a:

Powiem więcej, na faktach autentycznych

Fakty zawsze są autentyczne
Zgłoś
Abgda 2013-10-21, 11:01 1
n1troo napisał/a:

przecież prawdziwa Gozilla jest japońska! I to było anime. Amerykanie tylko zapożyczyli sobie ją i zrobili amerykańską wersję która ma więcej tych końcówek na grzbiecie jak jakiś dinozaur.

Anime? Mylisz się. Godzilla jest japońska, ale początki miała w 1954 reżyserii Ishiro Hondy w wytwórni TOHO.
Wytwórnia po ostatnim filmie zapowiedział, że nie nakręci żadnego filmu z Godzillą przez następne 10 lat, więc udostępnili prawa autorskie WB.
Teraz już jesteś poinformowany
Zgłoś
p................a 2013-10-21, 12:33
Czy ktoś wie gdzie można dostać Godzillę i orientuje się ile mniej więcej jadała by dziennie oraz ile razy trzeba ją wyprowadzać, bo nie wiem czy będzie mnie stać żeby ją utrzymać i nie wiem jak z czasem, wszak jest trochę większa od mojego psiaka i nie wiem czy usadowi się na fotelu albo na kolankach tak jak moja Emilia...
Zgłoś
smagal 2013-10-21, 12:37 2
nie myślałem, że na główną sadola trafi info o tym filmie
prowadzę jedyny polski serwis i forum o tematyce tych filmów: www.kaijuworld.prv.pl (w związku z premierą nowego filmu szykuję zupełnie nową-nowoczesną odsłonę serwisu oraz forum)

nie mogę się doczekać tego filmu!
Zgłoś
Hudy_Edd 2013-10-21, 12:56
Japonia to ma przejebane, tsunami, trzesienia ziemi, Godzilla...
Zgłoś
n................e 2013-10-21, 13:47
Ta amerykańska z 1998 to jedyna jaką do tej pory da się oglądać (szkoda że jebane żółtki nie pozwoliły nakręcić następnej części). No chyba że ktoś lubi spoconych facetów w gumowych kostiumach, to mu się spodoba to Japońskie gówno.
Zgłoś
Maniutek7 2013-10-21, 14:07
Nie rozumiem dlaczego stara japonska godzilla tak sie ludziom podoba...
A co do tej,nie ma bata trzeba pojsc!
Zgłoś
smagal 2013-10-21, 14:19 4
dlaczego się podoba?
trzeba zrozumieć genezę pierwszego filmu - na tamte czasy (1954 rok) efekty specjalne były najlepsze na świecie. później technika była ulepszana ale nie zmieniane - to się nazywa tradycja.
wolę ogladąć gumowego stwora, który wygląda jak żywy niż komputerowego, który wygląda jak... jak komputerowy.
Zgłoś
Perezz 2013-10-21, 14:35
Według mnie to ona winna jest katastrofy znanej wszem i wobec obecnej gawiedzi.
Zgłoś
beatka19_86 2013-10-21, 14:57
Za bochatera moich dzieciecych lat zawsze piwko

...
Zgłoś
Profx5015 2013-10-21, 15:49
ten koleś co gada na początku, to podstawiony głos oppenheimera, teraz wszyscy się będą jarać tym bo WB promuje takie badziewie, żenada
Zgłoś
Roszp 2013-10-21, 18:13 2
Wy się śmiejecie, a mój dziadek poległ w walce z prawdziwą Godzillą.
Zgłoś
A................4 2013-10-22, 0:44
Roszp napisał/a:

Wy się śmiejecie, a mój dziadek poległ w walce z prawdziwą Godzillą.

Trochę szacunku! Nie wypada tak mówić o babci!
Zgłoś
dodii 2013-10-22, 11:39
Ja pierdole. Przecież to jest istna prowokacja. Ten głos który słyszycie na początku to głos doktorka który opracował broń jądrową którą później zrzucono na Japonię. Ciekaw jestem czy Japońce się będą o to rzucać czy wypną poślady. Co jak co ale to jest po prostu kurwa szczyt bezczelności.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów