dajesz dajesz nie pryestajeszzaraz lewactwo będzie stawiać następny pomnik dla następnego jak to strasznie poszkodowanego murzyna który nic nie zrobił a Policjant go odstrzelił czy udusił...
Szkoda gadać.i dlatego uważam że jak policjant zatrzymuje samochód do kontroli i widzi czarnucha na najpierw powinien kontrolnie oddać w jego kierunku 2-3 strzały a dopiero potem zaczynać dyskusję jeżeli czarnuch ma szczęście i jeszcze oddycha.
Ja pierdole kiedy murzyn myśli że jest cwanszy od gliniarzy jednocześnie sam się pogrąża. przeciesz widać że jebany coś ma na sumieniu bo jest w chuj nerwowy i kombinuje oraz gubi się w zeznaniach jak i zerowa chęć na współpracę. Po prostu jak nie mam nic na sumieniu to wykonuje polecenia i tyle nara ... Zajmie im to 5 minut a jak mam coś na sumieniu to się oglądam zaa pleców i jestem najbardziej prawidłowym kierowcą na świecie by się właśnie gliny nie przywaliły do mnie by na to też wpadli jakby mieli mózg zamiast tego pierdolonego kawałka styropianu
4. pewnie odpalił samochód i ratował resztki wolności, i zycia jakie mu zostały, pewnie jakies 30 min zanim go złapią i wpakują w niego dwa magazynki z gloka, i jeden z M16
a ty co bys zrobił na jego miejscu?