Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nikt nie pytal -.-
To po co się wypowiadasz? Idź fapować
PS: Tak tak, ja już skończyłem
Nic nie mów . Jakiś czas temu móją ulubioną dyskotekę przerobili na klub gejowski, a my tego nie wiedzieliśmy;D. Powiem Ci że do dzisiaj mam obrzydzenie
Jakbyś był tam jeszcze kiedyś i widział BongMana to powiedz mu, że chujowe ma suchary.
Jakbyś był tam jeszcze kiedyś i widział BongMana to powiedz mu, że chujowe ma suchary.
On po prostu działa w fundacji zwalczającej głód na świecie
On po prostu działa w fundacji zwalczającej głód na świecie
Ta w fundacji. Pewnie mieszkańcy "czarnego lądu" mu to jakoś wynagradzają
Ta w fundacji. Pewnie mieszkańcy "czarnego lądu" mu to jakoś wynagradzają
Ja tam lubie jego kawały
To nie Balotelli. Mecz Anglia vs Brazylia. W bramce Julio Cesar, a dymanym w dupe jest Bent albo Defoe
Jedno jest pewne. Na pewno bardzo się lubią
Jedno jest pewne. Na pewno bardzo się lubią
a no nie każdy pozwala się jebać przez dobrych kilka metrów
a no nie każdy pozwala się jebać przez dobrych kilka metrów
Może deszcz mżył i murawa była śliska
Nic nie mów . Jakiś czas temu móją ulubioną dyskotekę przerobili na klub gejowski, a my tego nie wiedzieliśmy;D. Powiem Ci że do dzisiaj mam obrzydzenie
To już wiemy dlaczego była ulubiona ^^
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów