Witam, niestety pacjent nie przeżył a pióra okryły całą karoserie niczym wiatr owiewa włosy z końcowym efektem oklejenia anteny piórami bo była trochę nasmarowana
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
kierowca pizda że w ogóle zareagowaał, myślę że nie spojrzał w lusterko .. moja mnie tak wkurwia strach spać jak gdzieś dalej jedziemy bo zobaczy jeża i uratuje go ale sama się pod ciężarówkę wpierdoli ...
To był grzywacz. Normalny ptak, nie takie ścierwo jak gołąb miejski.
narsil napisał/a:
Dobre gołąb miał pierdolnięcie aż merola na drugi pas wyniosło szkoda że nic tam akurat nie jechało....
Nie jechalo dlatego sobie pozwolilem odbic, a odbilem bo piora zajebaly dość grubo. Na szczescie w aucie zadnego sladu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów