Dla tych co się będą spinać polecam :
Dla tych co się będą spinać polecam :
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kasa zamiast mózgu, chuj tam, że na autostradzie są inni ludzie którzy chcą dojechać do celu, nie najważniejszy jest nowobogacki i jego porsze....wkurwiają mnie takie leszcze, bo ojciec ma pieniądze to później synek pierdoli na sadolu jacy to inni są nieroby cebulaki etc a sam w życiu leszcz pracy nie doświadczył bo ojciec na wszystko da...
Na święta życzę rozjebania auta i wszystkiego co najgorsze, żryjcie gruz nowobogacie wieśniaczki.
@opusative jesteś pierdolonym zawistnym polaczkiem, który do końca życia niczego się nie dorobi. Cebulaku jebany to, że kogoś stać na to żeby jeździć zajebistymi autami i zapierdalać 250 na godzinę, gdy ty ledwo 120 wyciśniesz swoim gniotem, to znak dla ciebie kurwo, że pora zacząć zapierdalać a nie hejtować wszystkich bogatszych od ciebie. A to, że życzysz mu rozjebania auta świadczy tylko o twoim chamstwie i kompleksach biedny kutasie bez przyszłości
ohoho kolejny buraczek z bogatego domu...do roboty kmiocie
Jechałem ostatnio z ojcem jego 911 turbo z Gdyni do Warszawki i na autostradzie przy 250km/h coś jebnęło no i okazało się ze to taki o gołąbek.
I tu Cie mamy ptaszku, u nas nie ma autostrad
ta 911 kosztuje tyle co nowe audi a6 z dobrym wyposażeniem a tego jeździ masa
no chyba nie 911 Turbo
Jechałem ostatnio z ojcem jego 911 turbo z Gdyni do Warszawki i na autostradzie przy 250km/h coś jebnęło no i okazało się ze to taki o gołąbek. Materiał własny, dla tych co nie wierzą zapraszam na kanał, tam macie jak to jeździ : youtube.com/wojtepanik
Stary ma tyle kasy, to niech ci zafunduje korepetycje z języka polskiego.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów