📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Trzeba było posypać parmezanem. Może jakiś bezdomny by się złapał
Recykling pełną gębą.
zeby mu potem taki zarażony bakcylami z tego gówna do kebaba nasrał;]
kiedyś żul koło dworca się zrzygał, po kilku sekundach podleciały gołębie i się na to rzuciły. moja reakcja prosta =>rzyg, na co gołębie..
prawda jest taka ze zajebiscie smakuje i kogo obchodzi czy jest zdrowe?
Ależ Ty masz wysublimowany smak.
Zajebiste!!! Jutro przy okazji kupię jakiś przysmak dla tych skurwiałych gołębi. Nienawidzę tego jebanego ptaszyska!
A co do żarcia z Mc'd to uważam iż każdy czasem (raz na pół roku? rok?) może opierdolić sobie x2 cheesy kurczakburgera duze frytki i zapić to shakiem. To jest zajebiste, ale raz na rok wy spasłe kurwy.
btw. Na początku myślałem, że przyrządzi potrawę (gołąbki) z tego gówna, ale na szczęście zaskoczył mnie pozytywnie.
A co do żarcia z Mc'd to uważam iż każdy czasem (raz na pół roku? rok?) może opierdolić sobie x2 cheesy kurczakburgera duze frytki i zapić to shakiem. To jest zajebiste, ale raz na rok wy spasłe kurwy.
btw. Na początku myślałem, że przyrządzi potrawę (gołąbki) z tego gówna, ale na szczęście zaskoczył mnie pozytywnie.
styq napisał/a:
A co do żarcia z Mc'd to uważam iż każdy czasem (raz na pół roku? rok?) może opierdolić sobie x2 cheesy kurczakburgera duze frytki i zapić to shakiem. To jest zajebiste, ale raz na rok wy spasłe kurwy
Pokażesz nam swoje zdjęcie topless?
ciekawiej byloby jakby sam to gowno wpierdolil, w tym wydaniu zalosne i ni w chuj sadystyczne
smagal napisał/a:
przestancie juz pierdolic jakie to żarcie z Mc'a jest niezdrowe/niedobre.
prawda jest taka ze zajebiscie smakuje i kogo obchodzi czy jest zdrowe?
Kupa dla gołębi też smakowała.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów