📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gosciu podchodzi do dziewoji , pyta czy chciala by zjesc z nim obiad, ona odmawia , on podchodzi do lambo otwiera drzwi i pyta drugi raz, laska galaretka sie rozpuszcza i mowi ze jest bar na dole i bardzo chetnie , od odpowiada ze to bardzo szkoda ale nie lubi GOLD DIGGERS (nazwa baru?, lasek w US i A ?) . Tyle w skrocie.
Sinan napisał/a:
ale nie lubi GOLD DIGGERS (nazwa baru?, lasek w US i A ?) .
gold digger = blachara
Gold Diggers to w tłumaczeniu laska lecąca na hajs
No nieźle kurwa
co za szmata
Ja pierdole co za kurwa pojeby, okazało się że ta blondyna na końcu to jedyna mądra osoba ale to tylko jeden taki osobnik na kilka milionów.
@up, że co kurwa? A propos filmiku, o co chodzi z tymi blacharami? No bo czemu niby kobiety lecą na auta? Żeby się przejechać? No bo i tak przecież koleś jej go nie odda.. No nigdy nie rozumiałam, co ma auto do jego właściciela w znaczeniu dla kobiety
Kurde, ale tępaki nade mną... Pierwszy napisał komentarz nie pod tym filmem, a drugi nie ogarnia jak sie utrzymuje laski. Obejrzyj sobie galerianki albo inny shit.
Kurwa ale bólu dupy dostajecie, od zawsze było tak że kobiety szukają faceta patrząc przez pryzmat tego jak bardzo zaradny w życiu jest jej wybranek. A co najlepiej ocenić jest kobiecie po tym jak facet wygląda, co na sobie nosi, jakim samochodem jeździ, gdyż to jest odwzorowaniem tego czy zapewni byt rodzinie w przyszłości.
Nic nadzwyczajnego że mając jakikolwiek wypasiony samochód zyskuje się w oczach kobiet jako materiał na męża, podkreślam oczach KOBIET, nie maminych dziewczynek.
Często usłyszeć można że jakaś tam kobieta "poleciała" na jego kasę, a co miała polecieć na twoją biedotę?
Trochę dystansu do takich sytuacji Panie i Panowie
Nic nadzwyczajnego że mając jakikolwiek wypasiony samochód zyskuje się w oczach kobiet jako materiał na męża, podkreślam oczach KOBIET, nie maminych dziewczynek.
Często usłyszeć można że jakaś tam kobieta "poleciała" na jego kasę, a co miała polecieć na twoją biedotę?
Trochę dystansu do takich sytuacji Panie i Panowie
Up zabezpieczenie finansowe to ona sobie robi jak się z nim hajtnie a potem w dupe kopnie i polowe zgarnie,taka jest prawda.
Piękne, po prostu piękne. Szkoda tylko, że nie można zobaczyć jej wyrazu twarzy
@warloger - ale jest różnica między blacharą, a normalną kobitą. normalna kobita wie, że poza kasą są jeszcze inne rzeczy. grunt, to mieć wystarczająco dużo forsy i pracę, żeby wyżywić ew. rodzinę, i umieć tą kasą rozporządzać - to powinno wystarczyć, reszta to dodatki. no i oczywiście trzeba własnie uważać na takie posrane gold diggerki, które jak tylko zawiążą supeł to się dobierają do portfela i mają cie w dupie, bo "przecież ona ma leżec i pachnieć" - a z takimi krótko, portfel zabierasz i "albo zapierdalasz, albo wypierdalasz" - bez pracy nie ma kołaczy.
@NarevKenoki
To przykład tego jak taka Gold Digger'ka leci na kasę
Dlatego po prostu trzeba uważać, na szczęście w większości przypadków idzie poznać się od razu że jakaś lasencja to blachara One mają to wypisane tapetą na krzywym ryju
To przykład tego jak taka Gold Digger'ka leci na kasę
Dlatego po prostu trzeba uważać, na szczęście w większości przypadków idzie poznać się od razu że jakaś lasencja to blachara One mają to wypisane tapetą na krzywym ryju
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów