Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i co jeszcze?
Masz jeszcze jakiś oryginalniejszy tekst? Czy próbujesz być śmieszny?
Czy masz świadomość, że takimi tekstami robisz z Siebie jebanego gimbusa?
Volkswagen Golf 2 to bardzo dobre auto, i w porównaniu do wraków typu matiz, tico wypada bardzo dobrze.
Co Ty sobie myślisz, że będziesz obrażał VW bo w internecie się tego naczytałaś. Kretyn... po prostu człowieka kurwica bierze jak widzi takie ograniczone komentarze. Weź się człowieku czasem wysil, robisz z Siebie matoła kurwa mać. Mimo, że chuja kogokolwiek w tym internecie obchodzisz to robisz sobie źle.
Trzymaj się! Pozdrowienia
PS. Sam napiszę do moda o ostrzeżenie dla mnie, bo się trochę zagalopowałem.
Nie przejmuj się większość tutaj jeszcze nawet kursu nie zaczęła na prawo jazdy. Mówią tak o autach, którymi nie mieli okazji jeździć nawet. Cóż poradzić
ps mam mitshubishi i SPIERDALAJCIE Z TYM GOWNEM
ps mam mitshubishi i SPIERDALAJCIE Z TYM GOWNEM
Gratuluję oryginalności. Jutro odbierzesz laur konsumenta roku 2013
Chuj wie o co chodzi, czy on na hamowni jest czy się dziecko kierownicą bawi, ani licznika nie pokazał ani szyby. Co za gówno? Film instruktażowy jak zmieniać biegi do podłożonego głosu?
sorry za taki link, ale nie mogę wgrać obrazka(ważącego po odchudzeniu 500kb), bo pokazuje mi, że obrazek musi mieć mniej niż 1Mb. Logika to podstawa.
No i co jeszcze?
Volkswagen Golf 2 to bardzo dobre auto, i w porównaniu do wraków typu matiz, tico wypada bardzo dobrze.
Co Ty sobie myślisz, że będziesz obrażał VW bo w internecie się tego naczytałaś. Kretyn... po prostu człowieka kurwica bierze jak widzi takie ograniczone komentarze. Weź się człowieku czasem wysil, robisz z Siebie matoła kurwa mać. Mimo, że chuja kogokolwiek w tym internecie obchodzisz to robisz sobie źle.
Jak porównasz gówno do matiza czy tico to też wypadnie na ich tle dobrze...
Każdy się napierdziela z golfów, bo zauważ, że 9 na 10 kierowców golfa to buraki...
Za filmik piwo poszło, bo fajnie to idzie
No i co jeszcze?
nie zapomnij iść się wyspowiadać
Cieki mnie tylko ile kasy trzeba włożyć aby taki motor wytrzymał turbodoładowanie.
kto powiedział, że wytrzymuje więcej niż przejazd z włączoną kamerką
W średniej szkole jak ktoś miał Golfa III w TDI to szpan niesamowity był. Brylowały jeszcze Calibry i Civic "na V-TECU". Generalnie Golfy III to już wyżyłowane wozy i średnio widzę sens pakowania kasy w to. Ani to unikalne, ani ładne.
pewnie do zawodówki na wiosce się zapierdalało?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów