📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do wszystkich ekspertów ruchu drogowego plujących na taksiarza. Zobaczcie film dokładnie po otarciu piany z pysków. Gość stoi na szczycie tuż przed spadkiem do garażu. Ewentualna nieudana próba wyjazdu z tego miejsca zakończyła by się zameldowaniem jego auta na dole wjazdu... Trochę pomyślunku zamiast oklepanych często wyssanych z palca teorii osób które mają niewielkie pojęcie o fizyce jazdy.Gdyby wszyscy uczestnicy ruchu mieli przynajmniej opanowane podstawy jazdy tak jak "cierpiarze" po mieście jezdziło by się znacznie przyjemniej...
Łooooooo! tam gdzie stoisz, kręcąc te zapierające dech w piersi wydarzenia, chodzę na szluga, jak jestem w pracy!
Zima to kurwa nawet na biegunie zaskoczyła by naszych polskich drogowców...
I do kogo się przypierdolić za taki stan drogi? Soli zabrakło, czy już wszystko zdążyli wyprzedać na spożywkę?
Wyjazd z starego browaru, w środku przyczepność jak wyszli na ulice to zaskoczenie
Sam dziś w tych warunkach musiałem się poruszać po mieście. Dało radę, sprzęgło gazem delikatnie i do przodu się kulamy bez poślizgu. Swoją drogą, koleś w tej vectrze na początku ładnie panował
A i zapomniałem, piaskarki jeździły i sypały zanim to się wszystko zaczęło. Ale zajmowały się głównymi drogami, bo są ważniejsze.
Sam dziś w tych warunkach musiałem się poruszać po mieście. Dało radę, sprzęgło gazem delikatnie i do przodu się kulamy bez poślizgu. Swoją drogą, koleś w tej vectrze na początku ładnie panował
A i zapomniałem, piaskarki jeździły i sypały zanim to się wszystko zaczęło. Ale zajmowały się głównymi drogami, bo są ważniejsze.
zauważył ktoś, że te samochody, które rzekomo mają te wszystkie systemy ESP, ABS, EBD, WZW, LZE, PO, RRTWUM i inne:D radziły sobie gorzej niż stary OPEL ASTRA?
moim zdaniem złotówa nie powinien dostać ani grosza za to. stoi na zakazie postoju.
zobaczcie jaki cfany taksiarz wybrał sobie idealną miejscówę na zebranie kilku stłuczek
"Czy pojazd o numerze rejestracyjnym PZ317CK posiadał ubezpieczenie OC w ruchu krajowym na dzień 2014-01-19?"
Treść odpowiedzi:
Pojazd o podanym numerze rejestracyjnym posiadał w podanym dniu następujące ubezpieczenie OC w ruchu krajowym:
polisa: 100005368200 dla pojazdu: FORD MONDEO HATCHBACK 00-03
zakład odpowiedzialny: ČESKÁ POJIŠŤOVNA S.A. ODDZIAŁ W POLSCE
adres: Żaryna 2 B, 02-593 Warszawa
Jestę człowiek skurwiel i właśnie wysyłam im na maila filmik
Treść odpowiedzi:
Pojazd o podanym numerze rejestracyjnym posiadał w podanym dniu następujące ubezpieczenie OC w ruchu krajowym:
polisa: 100005368200 dla pojazdu: FORD MONDEO HATCHBACK 00-03
zakład odpowiedzialny: ČESKÁ POJIŠŤOVNA S.A. ODDZIAŁ W POLSCE
adres: Żaryna 2 B, 02-593 Warszawa
Jestę człowiek skurwiel i właśnie wysyłam im na maila filmik
a co wy myślicie że sałaciarza prawa fizyki nie obowiązują ? też go pewnie zniosło i nie miał jak się ruszyć.
MotoGdynia napisał/a:
Sądzisz jełopie, że gdyby kontynuował jazdę w takich warunkach stwarzałby mniejsze zagrożenie. Nie jest debilem i jak kolega wyżej napisał woli poczekać i zgarnąć ubezpieczenie.taksówkarz powinien dostać mandat na podstawie tego filmu za stworzenia zagrożenie w ruchu drogowym.
Skurwysyny, każdego chuja z taxi jakiego znam to jebany w dupe pederasta, kurwy głupie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów