📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
On mówi po prostu Ja jadę ;D
Dla mnie ta kontuzja czarnego to jakaś ściema, po prostu oni by nie wypełnili nawet połowy Atlas Areny, kto przyszedłby na takiego badziewie...
njus napisał/a:
/watch?v=HV8A7jCf4Cg&feature=youtu.be&t=2m48s
/watch?v=Nha3JQOFjDo&feature=youtu.be&t=43m14s
Co to za nowa maniera wklejania części linka?
'
Wkurwia mnie to całe pierdolenie o ciosach gołoty, i że spierdolił z ringu. Według mnie, Andrzej nie udźwignął presji polskich mediów. Wygrywał, to nasz telewizja chciała mu pomniki stawiać, zajebywali się o wywiady z nim. Ale chuje zwęszyli lepszą kasę za mieszanie go z błotem. Pamiętam, jak za gówniarza o 05:00 rano, mama budziła mnie i moją siostrę, żebyśmy zobaczyli jak walczy Gołota. Media też niemal zniszczyły psychikę Łukaszowi Rutkowskiemu (skoczek narciarski). Jak tyko osiągnął kilka dobrych skoków, już ogłosili go następcą Małysza. I co, i gówno, bo chłopaka trenerzy musieli odstawić na jakiś czas, bo nie dawał rady z naciskiem i oczekiwaniami TV. Z nielicznych znanych ludzi, jest Kazik, który zawsze wierzył w Gołotę i nie naśmiewał się z niego, jak media ogłosiły modę na napierdalanie się z Andrzeja.
Dwa dziadki w wrestlingu. Żałosne. I jeszcze pewnie będzie pay per view. Toż to kpina
On ma pompę z Andrzeja, "Ja jebie" i ten zaciesz na ryju Endrju pierdolnij mu aż mu się kredki wysypią
Póki co, kredki będą bezpieczne, bo walki nie będzie
Po prostu Andrzejowi lepiej lało się go po jajach niż po ryju
cenzura w postaci "*"
sadistic.pl/images/smiles/7fa0af6055cd.png
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów