Tych ciekawych kilku zdjęć jeszcze tutaj chyba nie było. .
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
@up Leszno Górne i chyba wiem do kogo należą te dwa skarby
Samochody Google Street View objechały i sfotografowały już kawałek świata. Dzięki temu możemy dziś wirtualne zwiedzać tak wiele miejsc w różnych zakątkach ziemi. Jednakże internauci nigdy nie śpią...
Kilka fotek:
Reszta w komentarzach
Źródło: Wp.pl
Kilka fotek:
Reszta w komentarzach
Źródło: Wp.pl
fajjne te bimbałki :]
@76200
Od razu przyszła mi na myśl Polska. Ta architekrura, tabliczka na skrzynce gazowej, nierówne płyty chodnikowe o które potknął się przechodzień...
Od razu przyszła mi na myśl Polska. Ta architekrura, tabliczka na skrzynce gazowej, nierówne płyty chodnikowe o które potknął się przechodzień...
spiepszaj_dzbanie napisał/a:
nierówne płyty chodnikowe o które potknął się przechodzień...
Dokładnie, osobiście zauważyłem, że płyty chodnikowe są jakoś bardziej nierówne w piątki wieczorem.
I tak moim ulubionym miejscem jest https://maps.google.pl/maps?hl=pl&ll=52.479703,62.185986&spn=0.00347,0.010568&t=h&z=17. Te zdjęcia StreetViewa powoli się robią nudne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów