📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Taka sytuacja.
KURWA ja mieszkam w Greater Manchesterze. Co za ludzie
hehe koles pewnie nic nie wyrwał na melanżu a hajsu mu zostało tylko na ręczną robotę u Pani co bez fiskala pracuje
Hehe, koleś spytał którędy dOjdzie do rynku, ale pani chyba źle zrozumiała i tak jakoś wyszło
Widok z drgiej strony
Nie wiesz jak skomentować? Pewnie kwestia wieku... Pomoge. Babka trzepie kite panu. Pozdrawiam
Wiecie kiedy Street view będzie dostępny w Polsce? Bo widziałem już samochody z takim dużym czymś na dachu
@69mucha
Widać że u ciebie na wsi to norma jak babka facetowi na łonie natury wali konia Pozdrawiam
Widać że u ciebie na wsi to norma jak babka facetowi na łonie natury wali konia Pozdrawiam
Street view już od kilku czy kilkunastu miesięcy jest dostępny w Polsce, niestety tylko większe miasta w całości, reszta tylko "przejazdem"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów